PortAventura World és una fàbrica de records inesborrables que volem que t’enduguis a casa. Per això, avui compartim amb tu la guia definitiva per gaudir al màxim de cada instant.

Tria bé les dates

Triar bé el dia, o els dies, de visita és fonamental. Si pots, evita les dates assenyalades i les èpoques de més afluència, com ara els períodes de vacances o els caps de setmana. De dilluns a divendres hi ha molta menys gent i podràs passejar pels nostres parcs amb més tranquil·litat.

Consulta el calendari d’obertura aquí per saber quins dies i quines hores estarà obert el resort. A més, per gaudir d’una millor experiència, amb el nostre senzill codi de colors podràs saber quins dies es preveu que hi hagi menys afluència de gent.

Menys gent, més espai per a tu!

Tingues present que PortAventura World t’ofereix una quantitat d’atraccions molt gran i variada. Així, segons si ens visites més o menys dies, és important que prioritzis les que et facin més il·lusió.

Escalfa els motors…

Comença el dia escalfant els motors amb les atraccions més suaus, com ara Kontiki, Street Mission o El Diablo-Tren de la mina. Entra en calor mentre et diverteixes i veus com els teus nivells d’adrenalina van augmentant de mica en mica.

Si vens a l’estiu, no et perdis Grand Canyon Rapids, una de les millors opcions per refrescar-te mentre gires sense parar!

 

Comença l’adrenalina

Després de desfogar-te cridant amb els primers descensos del matí, és hora de començar amb les emocions més fortes a Uncharted, Dragon Khan i Shambhala, les nostres tres grans atraccions imprescindibles on viuràs moments irrepetibles.

Tot i que també hi ha un munt d’altres experiències per a grans aventurers, com ara Furius Baco a PortAventura Park, Red Force a Ferrari Land o Barracudas a Caribe Aquatic Park.

Carrega les piles i continua l’aventura

Després de viure grans emocions i assistir als millors espectacles, toca tornar a agafar forces. A PortAventura World hi trobaràs un munt de punts de restauració on pots descansar una mica i degustar menjars típics de la gastronomia de diferents parts del món.

Si t’agrada l’arròs, reserva taula a Racó de Mar i assaboreix un bon arròs mentre gaudeixes de les vistes que t’ofereix l’àrea de Mediterrània. Si prefereixes la cuina asiàtica, vine a Canton. I si segueixes una dieta vegetariana, el teu restaurant és Bora Bora.

Però l’oferta gastronòmica encara inclou moltes més propostes. Entra al nostre web i descobreix tots els punts de restauració, snack bars i més. T’agradi el que t’agradi, tenim l’opció perfecta per a tu!

 

Hotels per recordar

Si ens visites més d’un dia i vols que cada segon sigui inoblidable, t’aconsellem que t’allotgis a tocar del parc. Dorm en un dels nostres hotels totalment tematitzats i viu l’experiència completa que es mereix un aventurer com tu.

No hi ha res millor que obrir la finestra i respirar l’adrenalina i l’emoció del nostre parc! Descobreix-ho reservant la teva estada als hotels Colorado Creek, Gold River, Mansión de Lucy o PortAventura.

No esperis ni un segon més i allotja’t a qualsevol dels nostres hotels per viure l’aventura més immersiva i autèntica!

Passis Express

Express Max, Express Max Gold, Express Premium… A PortAventura World, posem a la teva disposició una gran varietat de passis Express, que pots comprar a través del nostre web. Cada modalitat de Passi Express té un preu diferent i t’ofereix avantatges exclusius tant als espectacles com a les atraccions.

Per exemple, el Passi Express Premium et permet accedir amb rapidesa i tantes vegades com vulguis a deu de les nostres atraccions més emblemàtiques, com són Shambhala, Dragon Khan, Furius Baco o Tutuki, entre d’altres. Amb el Passi Express Premium Gold, a més, tindràs seients preferents per gaudir dels espectacles i viure tota l’emoció des de primera fila.

També hi ha passis específics de cada parc, com ara el Passi Express Ferrari Land o el Passi Express Premium Caribe Aquatic Park, així com passis especials en funció de l’època de l’any, com el Passi Express Carnaval.

Planifica bé el viatge per viure-ho tot i tria el Passi que s’adapta millor a les teves necessitats!

Esperem veure-t’hi ben aviat i ajudar-te a convertir cada petit instant en un record per a tota la vida!