Play video button

Prepara’t per descobrir una experiència emocionant a PortAventura Park!
Diverteix-te mentre esperes per pujar a les teves atraccions preferides i viu una batalla èpica entre dues famílies, Atmos i Drax. Et presentem el joc més impressionant que mai has vist!

Es diu Duelins i permet fins a 10 jugadors per partida, cadascuna de 5 minuts. T’ho imagines? Estàs esperant el torn per pujar a les muntanyes russes més increïbles i, de cop i volta, veus una pantalla gegant que et convida a unir-te a la batalla. Vinga, descarrega’t l’app, introdueix el codi de la pantalla, tria el nom del teu jugador i a jugar!

Aquest joc estarà disponible a les atraccions Furius Baco, Dragon Khan i Shambhala i és totalment gratuït.

Però com funciona aquesta batalla entre Atmos i Drax? Sembla fàcil, però hauràs de recórrer a l’estratègia. El teu objectiu és llançar-te contra els altres personatges i prendre’ls vida. El més sorprenent, i que segurament no t’esperes, és que cada personatge té les seves habilitats especials. I això pot fer canviar el rumb del joc en qualsevol moment!

Alguns personatges fan més mal al final del torn, d’altres són capaços de restaurar vida i n’hi  ha que arriben més lluny amb el seu llançament. I doncs? Doncs cada partida és única i està en mans teves trobar la millor estratègia per al teu equip! No deixis escapar l’oportunitat de viure una aventura interactiva incomparable!

Cada moviment val un imperi: intenta rebotar contra el màxim nombre de personatges de l’equip contrari, esquiva els obstacles que se’t posaran per davant durant la partida i guanya punts. Podràs veure despuntar el teu nom al capdamunt de la classificació final diària!

Sí, sí, així és. Després de cada partida podràs veure el rànquing del final del dia i comprovar les puntuacions, tant la teva com la de la resta de participants. En quina posició has quedat? Ets el líder indiscutible o t’has d’esforçar una mica més per dominar la classificació?

No et conformis a ser un jugador més. Cada partida és diferent i l’escenari canvia a cada atracció. No t’ho perdis!

Uneix-te a la batalla entre Atmos i Drax, i demostra la teva habilitat estratègica mentre et diverteixes a plaer!

Només podràs jugar-hi si vens a PortAventura Park.

Descarrega’t l’app gratuïta a la Play Store o l’Apple Store.