Dels 365 dies de l’any, un dels més especials és l’aniversari dels teus fills!

Tots els amics i familiars es troben per convertir aquell dia en un record inoblidable, perquè fer anys vol dir que heu viscut noves i meravelloses històries, i perquè veure’ls créixer és una aventura apassionant.

A PortAventura World sabem que aquest dia és molt important per a vosaltres, i volem fer tots els possibles perquè els vostres fills tinguin un aniversari diferent, especial, ple de somriures… i que recordareu la resta de la vida!

Continua llegint i descobreix com pots celebrar un aniversari únic a PortAventura World.

En Woody us convida a celebrar l’aniversari a casa seva!

Fer una festa d’aniversari a casa està molt bé, però fer una festa d’aniversari a La Casa de Woody, un dels personatges més divertits i esbojarrats de PortAventura World, encara està millor!

Convoca els amics en un entorn únic ple de bromes i rialles, on els desitjos es fan realitat fins i tot abans de bufar les espelmes.

La diversió està assegurada!

Aquesta experiència inclou:

  • Festa d’aniversari amb en Woody
  • Esmorzar o berenar
  • Pastís d’aniversari
  • Regal per a l’infant que fa anys

 

Si vols organitzar aquest aniversari tan especial, tingues en compte que l’activitat està reservada per a grups de més de 10 persones (entre adults i infants) i un màxim de 25. L’infant pot fer 14 anys, com a màxim, si bé els nens a partir d’11 anys seran considerats adults pel que fa a la tarifa de l’esmorzar/berenar, i a la de les entrades.

Per als més petits, d’entre 0-3 anys, caldrà pagar la tarifa d’infant per a l’esmorzar/berenar, però no l’entrada al parc.

Perquè aquí els grans records no tenen alçada mínima!

Contacta amb nosaltres trucant al 977 77 90 90 i ho posarem tot a punt perquè el teu fill sigui la persona més feliç del planeta. Ens veiem aviat, i per molts anys!