Aventurer, avui et volem parlar d’una cosa de la qual deus haver sentit parlar un munt de vegades.

Primer de tot, situa’t. Arribes a la vagoneta, et col·loques les mesures de seguretat apropiades i comences a aixecar els peus de terra i a sentir la velocitat a cada porus de la pell.

Llavors, a dins teu, comences a experimentar una combinació extraordinària de sensacions. Diversió? Por? Adrenalina? Un còctel de totes aquestes emocions i moltes d’altres?

Continua llegint per descobrir què et passa realment… i comença a volar!

Endorfines i més endorfines!

Quan puges a una atracció tan impressionant com ara Shambhala, Furius Baco o Red Force experimentes sensacions que no has viscut abans en cap altre lloc ni ocasió.

Ja ho saps: una acceleració inoblidable, revolts trepidants, caigudes i pujades vertiginoses… Tot això fa disparar el teu nivell d’endorfines.

Per si no ho sabies, les endorfines es coneixen popularment com les hormones de la felicitat!

Són petites proteïnes que fan de neurotransmissors i estimulen receptors del teu sistema nerviós en certes situacions. Quan té lloc aquest procés, experimentes el que coneixem com a plaer o benestar.

Tenir un nivell alt d’endorfines és positiu per al cos, ja que, segons metges especialistes, això afavoreix un estat de benestar i calma, millora l’humor i neutralitza l’angoixa.

I això només són alguns dels beneficis!

I quan baixes, et sembla que estàs en un núvol!

Per això, quan s’acaba el recorregut de la teva atracció preferida, notes una sensació de màxima placidesa. Tens els músculs totalment relaxats i quan camines et sembla que voles.

L’eufòria és extrema, sobretot si ho comparteixes amb els amics i altres coneguts. Llavors arriba el moment més màgic de tot el procés. Dues mirades s’encreuen. S’entreveu un somriure als llavis. I algú fa la pregunta que tothom vol sentir…

«Repetim?»

Ara que ja saps què vius per dins, vine a PortAventura World i torna-ho a experimentar una vegada i una altra a les nostres millors atraccions, com ara  Uncharted: L’Enigma de Penitence o Dragon Khan.

T’hi esperem!