Espanya ha arribat a la final i l’emoció que ens ha fet sentir és d’aquelles coses que no s’obliden. A PortAventura World, ens vam embalar (potser massa!) fa unes quantes setmanes i us vam fer una proposta molt temptadora: si la Roja aconseguia endur-se la copa a casa, obriríem PortAventura Park gratis el 3 d’agost per als 10.000 primers inscrits.

I aleshores va esclatar l’eufòria, tant per la Roja com per la nostra proposta i… Us vau embalar, i molt, amb la vostra participació, que ha estat una autèntica bogeria!

Com que ens encanta que sigueu així de fans de PortAventura World, creiem que encara en mereixeu més. Si us heu inscrit a la promoció, pareu molta atenció a la vostra safata d’entrada la setmana vinent, perquè, si la Roja guanya:

  • Els primers 10.000 inscrits rebreu un codi d’un sol ús per venir de franc a PortAventura Park el 3 d’agost.

  • La resta d’inscrits no us amoïneu, perquè aquí guanyeu tots. Rebreu un 2x1 per venir a PortAventura Park a celebrar-ho amb qui vulgueu durant tota la temporada 2024.

I si la Roja perd? Ens continuarem embalant!

Si aconseguim que les nostres publicacions a les xarxes d’aquest diumenge 14/7/24 superin els 5.000 comentaris, els 10.000 primers inscrits rebreu igualment una entrada gratuïta per a PortAventura Park i la resta, el 2×1. Per a més informació, consulteu-ne les condicions aquí.

Així que si us hi heu inscrit, ja sabeu… És hora de donar suport a la Roja i a PortAventura! I és que esteu a només un pas de venir a PortAventura Park i viure moments tan inoblidables com amb la copa.