Veus això que treu el cap?

És l’estiu, que va arribant. Els dies són cada cop més llargs, les onades i les platges ja sembla que et cridin, i la cançó de l’estiu es va gestant.

No calen més senyals per adonar-te que falta molt poc per gaudir de nits curtes i dies llargs; de les trobades amb els amics i les escapades a l’aire lliure.

A PortAventura World volem que passis un estiu inoblidable, de manera que compartirem amb tu un seguit de consells perquè visquis el millor estiu de la teva vida.

Continua llegint per descobrir-los!

Tria una destinació inoblidable

Deixar-se acariciar pels raigs de sol damunt la sorra fina d’una illa paradisíaca, ballant una exòtica dansa tropical… això sí que és un estiu de somni! Però, desenganyem-nos: queda lluny, aquell paradís tropical… i en qüestions de dansa, tu ets més de balls de saló!

Per això volem recomanar-te una destinació molt més a prop, i que s’assembla força al paradís: Salou!

En aquest municipi de Tarragona a la vora del mar Mediterrani, hi ha platges increïbles i una activitat sociocultural amb la qual no hi ha opció d’avorriment.

A més, en aquesta zona hi trobaràs el nostre resort PortAventura World: aniràs sobrat d’adrenalina, velocitat, espectacles i acció.

Tria un hotel que recordaràs per sempre

Ara que ja tenim destinació és hora de triar un allotjament a la teva mida!

L’oferta hotelera de la zona és envejable, però si vols estar-te a hotels on l’aventura i la diversió estan incloses, els hotels de PortAventura World i Ponient Hotels són la millor opció.

Compten amb grans comoditats: zones d’spa i benestar, piscines exteriors i interiors, jacuzzis, zones de joc, servei d’animacions, terrasses molt cool… I el millor és que són molt a prop de la platja i tenen accés a peu als nostres parcs, o bé es troben a pocs minuts!

Tria la millor companyia

Ja tenim destinació i hotel, de manera que només ens falta una cosa amb la qual no podem ajudar-te: la bona companyia.

Salou i els nostres hotels són ideals per venir en família o en parella. Compartir moments amb la gent que estimes potenciarà l’experiència.

Però en solitari també es viatja molt bé. Amb les nostres atraccions i espectacles no necessites ningú per passar-t’ho bomba. Nosaltres serem la millor companyia que pots tenir.

Reserva ja el teu viatge i hotel. Estem desitjant compartir aquest estiu amb tu!