Com ja ho saps, PortAventura Dreams Village és un projecte de la Fundació PortAventura amb la voluntat d’acollir i donar un respir a famílies amb fills menor d’edat que pateixen alguna malaltia greu.

Va néixer com un espai de gairebé 9.000 m2 amb 6 habitatges de 135 m2, un espai de joc, una Cruyff Court i jardins que envolten tot l’entorn.

Un lloc ideal per créixer i on els nostres voluntaris organitzen activitats i tallers que els permeten millorar el dia a dia dels més petits i dels seus pares i mares.

I ara hem decidit anar un pas més enllà! Continua llegint i t’ho expliquem.

Més cases: més de 400 famílies!

Gràcies a l’esforç i l’ajuda de tots els membres de la Fundació PortAventura, aquest any és especial perquè hem construït 4 noves vil·les i una nova zona aquàtica! Aquestes 4 noves cases se sumaran a les 6 existents i ens permetran acollir més de 400 famílies cada any.

A PortAventura World continuarem esforçant-nos perquè cada vegada més i més persones puguin sentir-se acompanyades. La unió fa la força i volem continuar somiant junts!

I tu? Ens ajudes? Participa en els nostres actes solidaris, com la Fun Run, el torneig de Golf Solidari o el Sopar Solidari i viu una aventura inoblidable mentre aportes el teu granet de sorra.

Gràcies per tot i fins aviat!