Quantes vegades has somiat a guanyar la loteria i canviar la teva vida d’un dia per l’altre? Sabem que tots ho hem fet. I també que, de vegades, un sol número és l’única barrera entre nosaltres i els nostres grans somnis.

Què et sembla si et diem que pots canviar aquest número per una cosa millor? A PortAventura World estem emocionats de presentar-te una oportunitat única: si aquesta vegada no et toca la loteria de Nadal només per l’últim número, te’l bescanviem per una entrada per a PortAventura Park!

Com funciona? Molt fàcil: compra el teu dècim del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2023 i registra’t aquí. Si no guanyes el primer premi del sorteig per només el darrer número, rebràs una entrada per a PortAventura Park perquè hi visquis experiències grosses. És així de simple!

Si us plau, tingues en compte que només acceptem dècims de loteria per participar en aquesta acció. Malauradament, no podem incloure-hi participacions o altres bitllets. Guarda bé el teu dècim, i molta sort!

Important! No perdis de vista el teu dècim de loteria, ja que podríem demanar-te que el presentis. Guarda’l bé i prepara’t, perquè podries ser la persona afortunada de viure una experiència única!

No esperis més… La data límit per participar-hi és l’1/1/24. A més, si et registres abans del 22/12/23, gaudiràs d’un descompte exclusiu. No deixis escapar aquesta oportunitat!

Si la sort no t’acompanya en el joc de la loteria, no t’amoïnis! A PortAventura World creiem que la veritable fortuna és la diversió. Registra’t ara i descobreix un món ple d’emocions! #QueMeToqueAlgo 🌟