T’agraden les emocions fortes? Vols viure sensacions úniques? T’apassiona sentir l’adrenalina al màxim? Si és així, no et pots perdre les millors atraccions de PortAventura Park, que et revolucionaran el cor i et faran viure i tornar a viure moments inoblidables.

Vols saber si has pujat a totes aquestes atraccions? Doncs continua llegint i ves marcant amb un check ✓ si has viscut cada moment.

 

Aquestes són les millors atraccions de PortAventura Park Les coneixes?

 

Dragon Khan: l’adrenalina que et farà donar voltes

Des que es va inaugurar el Resort l’any 1995, és una de les atraccions més ràpides i emblemàtiques. Inspirada en la llegenda de l’orgullós príncep Hu, que fou castigat pels déus i transformat en un drac sense rumb, aquesta roller coaster es caracteritza pels seus vuit loopings i per la velocitat que assoleix, 110 km/hora.

 

Shambhala: la llegenda que et farà tocar el cel

És la muntanya russa més alta i amb la caiguda més llarga de PortAventura Park, i s’inclou dins el grup de les hypercoasters, que es caracteritzen per la seva gran dimensió i alçada. Amb cinc camelbacks —les elevacions durant el recorregut—, farà que tinguis la sensació d’estar volant quan perds el contacte amb el seient.

 

Hurakan Condor: la caiguda lliure de PortAventura Park

Amb 100 metres d’alçada, aquesta atracció no està feta per a les persones que tenen por a les altures. I és que, encara que t’agradin les emocions fortes, aquesta torre imposa, fins i tot abans de pujar-hi. Això sí, quan l’hagis provada, voldràs tornar-hi a pujar! Perquè sentir com caus a 115 km/h és una sensació única.

 

Tutuki Splash: la fúria del volcà més refrescant

Ocult enmig de la selva de Polynesia, un terrible volcà està a punt de despertar de la seva letargia. I al seu voltant hi ha Tutuki Splash. Ideal per als dies més calorosos, si puges a una de les barques pots refrescar-te després de sentir l’estrèpit de la muntanya.

 

Furius Baco: la velocitat més accelerada

És una de les millors atraccions de PortAventura Park i una de les més ràpides. Ubicada a Mediterrània, si puges a aquesta muntanya russa, pots passar de 0 a 135 km/h en qüestió de segons. Més concretament en tres segons. Són 850 metres de recorregut a tota velocitat que et faran tornar a pentinar-te quan baixis.

 

Stampida: la cursa en què guanyen les emocions fortes

T’imagines recórrer 1 km de pujades i baixades a 70 km/hora? Doncs a Stampida pots fer-ho! I ho pots fer aixecant pols per guanyar una cursa que et dispararà l’adrenalina i farà que tinguis ganes de pujar-hi una i altra vegada, independentment del resultat.

 

Street Mission: converteix-te en el millor detectiu

Aquesta dark ride de 1.300 m2 és un cúmul d’emocions. Amb un recorregut sense rails, inclou un total de vuit escenes que s’intercalen amb decorats reals i projeccions en 3D i en què et toparàs amb els personatges més famosos de Sesame Street® mentre resols el misteri de la Big Cookie.

 

Grand Canyon Rapids: deixa’t portar pel corrent

Des que es va inaugurar, és una de les millors atraccions de PortAventura Park quan arriba l’estiu perquè et permet refrescar-te mentre et diverteixes. A més de baixar riu avall, quedar xop quan topis amb els corrents i mullar-te amb els dispars dels pistolers d’aigua, també riuràs molt.

 

El Diablo – Tren de la Mina: una atracció plena de secrets

L’antiga mina de plata mexicana torna a estar oberta, posseïda per l’inframon. I és que és el diable qui condueix el tren que antigament feien servir els miners desapareguts. I ho fa com un boig, amb revolts inesperats i amb una velocitat desenfrenada.

 

 Silver River Flume o… Compte, que ve el tronc!

Si t’agraden les emocions aquàtiques, has de passar per aquesta atracció d’aigua. Ubicada a Far West, és una de les primeres atraccions que vam inaugurar i ha refrescat milers i milers d’aventurers. Consta de tres pujades i tres baixades amb les que t’assegurem que combatràs la calor.

 

Les millors atraccions de PortAventura Park: el millor record

Pujar a les millors atraccions de PortAventura Park és viure emocions que no oblidaràs mai. Sensacions que et generaran la màxima adrenalina i amb les quals no podràs deixar de viure moments únics que voldràs tornar a sentir.

Però tenim molt més! Per descobrir-ho, el millor que pots fer és visitar-nos.

 

Vols viure la millor aventura?

Ja saps com fer-ho. És hora de viure-la.