Aventurers, avui volem compartir amb vosaltres una notícia que ens fa molta il·lusió i ens motiva per continuar donant el millor de nosaltres… Ens han nominat als World Travel Awards!

Si no els coneixes, aquests premis van néixer l’any 1993 i, actualment, són un dels reconeixements més destacats en el sector del turisme. Cada any designen i guardonen els actors clau dels sectors dels viatges, el turisme i els allotjaments. I aquest 2023, estem entre els finalistes!

A PortAventura World, sabem que aquestes nominacions no haurien estat possibles sense vosaltres, perquè les vostres ganes de viure moments únics ens donen l’energia per continuar innovant cada dia.

Coneix cada categoria i tot el que aportem!

«Europe’s Leading Green Resort»

Aquesta categoria guardona el resort europeu líder en la reducció del seu impacte en el medi ambient. Una cosa que, sense cap mena de dubte, estem fent! Perquè, si alguna cosa ens ha mogut durant aquests 28 anys, ha estat crear experiències sostenibles i respectuoses amb l’entorn.

Hem construït una planta fotovoltaica que genera el 30 % de l’energia que consumim, gestionem l’aigua del llac de Mediterrània i les atraccions en un circuit circular que permet el seu reciclatge i aprofitament, promovem una gestió de residus que ens permet valoritzar més del 90 %… I un munt més d’iniciatives amb les quals ajudem a preservar el planeta.

A més, recentment ens hem unit al moviment B Corp, una iniciativa global formada per companyies que van més enllà de la generació de beneficis econòmics i que fan servir la seva força per generar un impacte positiu.

Volem ser el motor del canvi omplint d’adrenalina i emoció la vida de tots els aventurers i cuidant el planeta… des de China fins a México i més enllà!

Ens ajudeu? Voteu-nos ara! Aquí

«Europe’s Leading Theme Park Resort»

Aquesta categoria atorga el premi a la millor destinació de vacances i lleure familiar… de tot Europa!

I una cosa que sí que tenim són precisament racons i espais on podeu viure i gaudir cada segon, envoltats de la vostra gent i mentre aprofiteu l’experiència completa sense haver-vos de preocupar de res més.

A més dels tres parcs temàtics amb un munt d’atraccions frenètiques, també tenim sis hotels tematitzats i dos hotels associats on l’aventura no descansa. Ja ens han visitat més de 100 milions de persones al llarg de la nostra història!

I vosaltres… Sou dels nostres?

Voteu-nos aquí!

Veniu aviat a visitar-nos! Encara tenim moltes sorpreses carregades d’emoció i adrenalina per a vosaltres!