Tot ho hem viscut alguna vegada: ets feliç, poses la teva cançó preferida i la felicitat es multiplica per mil; vas conduint, sona a la ràdio aquell grup que et fascina i el cotxe es converteix en un concert improvisat; surts amb els amics, punxen la cançó de l’estiu i de sobte … festival!

La música millora la vida, amplifica les emocions i ens ajuda a convertir cada petit instant en un gran record. Per això, a PortAventura World volem fer-te un regal amb les millors cançons de la nostra llista de reproducció, perquè puguis viure el nostre parc d’una manera única.

I atenció, si les vols escoltar en el teu dia a dia, també funcionen. Continua llegint i sobretot… Apuja el volum! 🎼

 

Inicia el viatge amb tota l’energia!

Abans d’entrar als parcs, escalfa motors amb I’m a diva, una de les nostres cançons favorites amb la qual començaràs a notar l’augment d’adrenalina sense ni tan sols haver pujat a la primera atracció.

Un tema que, a més a més, elevarà el teu nivell d’endorfines i et farà sentir el rei o la reina del món. Així que posa’t els auriculars, pitja play i fes una entrada triomfal a PortAventura com si el parc fos un gran escenari i tu el cantant protagonista.

Play video button

Hola, Hola PortAventura

Un cop has travessat l’entrada de PortAventura World t’envaeix una sensació d’eufòria, mentre sona aquesta cançó. És aquest el precís instant quan comença la màgica aventura de PortAventura: tu canta i segueix el ritme de la música, perquè tot el que passi a partir d’ara serà un dia per recordar.

Els seus 3 minuts i 23 segons enamoraran els més petits de la casa i els convidaran a convertir-se en la nova generació d’exploradors. No ho dubtem, aquest gran himne marcarà el seu primer pas pel parc i es convertirà en la banda sonora dels seus millors records.

Play video button

¡PortAventura es Fiesta!

El títol d’aquesta cançó ho diu tot! Perquè PortAventura World és velocitat, és fantasia, és diversió, és… festa!

Per això, et recomanem posar-te aquesta cançó en qualsevol moment i lloc. El seu ritme i lletra faran que cada instant es converteixi en un moment digne de celebrar. Oblida’t dels problemes, vine als nostres parcs i prepara’t per passar-t’ho bomba!

Play video button

Everybody get on

Si tens algun amic o conegut que encara ha visitat PortAventura, convida’l a experimentar les nostres atraccions més sorprenents amb la cançó Everybody get on.

Una cançó que anima tothom, literalment, a aprofitar fins a l’últim segon de totes les nostres experiències. Perquè tant se val com siguis o el que t’agradi, a PortAventura World hi ha una i mil aventures per a tu. 🙂

T’atreveixes a viure-les totes? Doncs que soni la música!

Play video button

Això és només un petit avanç, així que entra i apuja el volum!