Venir al món ja és una gran aventura. Així que, hi ha un lloc millor per gaudir d’aquests primers anys que PortAventura World?

A les nostres sis àrees increïbles, l’emoció i l’alegria no tenen límits, ni tan sols per als nens i les nenes que encara no tenen els tres anys! Vine a visitar-nos i deixa que el teu fill o filla descobreixi un indret increïble, ple de color i diversió, on absolutament tot és possible.

Zones infantils per passar-ho d’allò més bé

A PortAventura World, hem creat zones especialment dissenyades per als més petits, on podran gaudir d’atraccions suaus, colors llampants i personatges captivadors.

A La Granja de Elmo, per exemple, faran una passejada inoblidable amb un tractor divertidíssim. Coneixeran la casa de l’Elmo, on el personatge més sorprenent de SésamoAventura viu envoltat d’animals ben simpàtics. Explica’ls com es diuen i practica amb ells els sons que fan!

El Carousel és una altra opció fascinant per gaudir d’una passejada màgica amb llums i música que se’t quedaran a la memòria per sempre. Posa’t el barret de vaquer, fes seure els més menuts sobre la teva falda i a donar voltes!

Però, sens dubte, si hi ha un lloc que us deixarà bocabadats és El Árbol Mágico. Pugeu a les altures i feu-vos una foto amb els esquirols simpàtics que us hi esperen al damunt d’uns bolets gegants. Serà una d’aquelles imatges que recordareu junts dins d’uns quants anys!

Però encara hi ha molt més, com les atraccions Coco Piloto, Waikiki, o Street Mission. Gaudeix-ne i passegeu amb el cotxet per tot el parc fins a arribar a la zona infantil, on us donaran la benvinguda tobogans i gronxadors molt divertits.

Xous i espectacles familiars

A més d’atraccions perfectes per als més petits, també trobareu una gran varietat d’espectacles dissenyats per passar-ho bé amb la família. Des de desfilades increïbles fins a espectacles interactius: les projeccions, els sons i la màgia dels nostres xous meravellaran els nadons. La diversió està garantida per a tothom a Abby Star Studio i Let’s Dance!

Àrees de descans i comoditats per als pares

Al nostre parc temàtic, trobaràs àrees de descans còmodes i ben equipades perquè et puguis relaxar mentre el teu bebè descansa plàcidament. Podràs donar-li a menjar, refrescar-lo i atendre’l amb totes les comoditats

En definitiva, PortAventura World és un destí on la diversió s’adapta a totes les edats i on cada instant és, en realitat, un record únic que us acompanyarà tota la vida. Us esperem amb els braços oberts per crear rialles, moments entranyables i aventures inoblidables.

Veniu i prepareu-vos per jugaaaaaaaaaaaaar!