A PortAventura World tenim tot l’imprescindible per viure una aventura plena de moments emocionants i inoblidables, des d’atraccions que disparen l’adrenalina al màxim fins a espectacles que et sorprendran. Així que si et preguntes què t’has d’emportar a PortAventura World, volem recomanar-te les coses imprescindibles per a la visita. Perquè un aventurer previngut val per dos. 😌

 

Una bona motxilla pot ser el teu millor aliat

Un aventurer sense motxilla és com un fotògraf sense càmera, és a dir, algú que li falta alguna cosa. Si ets un aventurer de debò (i sabem que sí), abans de preguntar-te què t’has d’emportar a PortAventura World, has de tenir una bona motxilla.

La nostra recomanació és que sigui una motxilla lleugera on puguis desar-hi tot el que necessites i que sigui impermeable, perquè no se’t mulli res quan pugis a Tutuki Splash i a la resta d’atraccions d’aigua. 🌊

Ah! I no et preocupis quan pugis a Dragon Khan i a la resta de muntanyes russes perquè, en aquestes atraccions, et guardem la motxilla perquè no surti res volant.

La gorra, el primer de tot

Tot i que a PortAventura World hi ha molts llocs amb ombra, el sol és un dels grans protagonistes del Resort. Per això, et recomanem portar sempre una gorra o un barret. A més de protegir-te, et donarà un aire aventurer.

La crema solar, indispensable a l’estiu

Si et preguntes què t’has d’emportar a PortAventura World quan arriba el bon temps, el que no et pots oblidar és la crema solar. Quan s’acosta l’estiu, el sol pica més i, tot i que hi ha molts llocs on protegir-te, hi ha molts moments en què et tocarà el sol.

I bronzejar-te no està gens malament, però no volem que et cremis. 😉

Una muda de recanvi per si fa fresca

Sí, ho has llegit bé. Una muda de recanvi. Normalment, al pit de l’estiu fa molta calor a qualsevol hora del dia i de seguida s’eixuga la roba, però a la primavera i a la tardor (sobretot quan s’amaga el sol) comença a fer fresca i, si has pujat a alguna atracció d’aigua, podries emportar-te un refredat de record.

I això, com és natural, no volem que passi.

Un impermeable per si no vols anar tan carregat

Una cosa és emportar-se les coses imprescindibles i l’altra anar carregat com un xerpa de l’Himàlaia. Si no vols anar carregat amb roba de recanvi ni mullar-te, però vols viure l’adrenalina de les atraccions d’aigua, emporta’t un impermeable.

Ocupa menys espai i aniràs més lleuger. 

Ulleres de sol per protegir-te una mica més

Tot i que protegir-nos del sol pot ser molest, també ens dona un toc més aventurer. Perquè, a més de posar-nos una gorra o un barret, també podem posar-nos unes ulleres de sol. Un complement útil que, a més de donar-te un punt més aventurer, et protegeix del sol.

Combina-les amb un bon conjunt de roba i semblaràs un explorador de pel·lícula.

Mocadors de paper que aporten solucions

Quan penses en què t’has d’emportar a PortAventura World, a l’hivern segur que et recordes d’agafar un paquet de mocadors, però a l’estiu és més probable que te n’oblidis. I mira que arriben a ser pràctics! Sobretot si vas amb nens petits. Després de menjar o quan s’han acabat el gelat, quan posen les mans on no toca…

Et permeten sortir-te’n i, a més, ocupen ben poc espai. 

El mòbil, carregat al màxim

Visitar PortAventura World és sinònim d’emoció, però també de grans moments. Per això, si vols conservar-ne un munt de records, et recomanem que vinguis amb la bateria del mòbil ben carregada. I és que, a més de fer fotos i vídeos, és molt probable que vulguis compartir-los a les xarxes.

I això poden arribar a ser moltes stories... 😉

Calçat còmode i ben agafat

Val, això no és res que hagis de portar a la motxilla, però sí que és important que ho tinguis en compte quan et preguntis què has de portar a PortAventura World. Visitar el Resort vol dir caminar molt i pujar a atraccions en què, si vas amb xancletes, segurament en sortiràs descalç.

Si saps què t’has d’emportar a PortAventura World però et falta alguna cosa, també tens les nostres botigues

A PortAventura World som conscients que, de vegades, et pot faltar alguna cosa. Per això, tenim tota mena de botigues perquè, a més d’emportar-te un record de la visita, hi trobis tot el que puguis necessitar. Així que, si vens a visitar-nos i et falta quelcom, segur que ho tenim! 😉

 

Ho tens tot a punt?
T’hi esperem!