Nadal és una de les èpoques més màgiques de l’any i és, en part, gràcies a… Ses Majestats els Reis Mags!

És innegable que la seva arribada omple totes les cases d’il·lusió, misteri i felicitat, i fa que aquest dia sigui el preferit dels més petits. T’imagines poder donar la benvinguda als emissaris?

Doncs ho podràs fer a PortAventura World amb el xou La llegada de los Emisarios Reales.

La millor manera d’acabar l’aventura

Cada nit, al majestuós llac de Mediterrània, té lloc un espectacle pirotècnic que omple el cel de llums i colors per crear una atmosfera única.

És aleshores quan apareixen els patges reials, que il·luminen el rostre dels més petits i tots els presents amb somriures i màgia. Els emissaris els seduiran amb acrobàcies sorprenents en flyboard mentre ballen a sobre de l’aigua al compàs dels ritmes més nadalencs. Així que et recomanem que intentis no tancar ni un segon els ulls per no perdre-te’n ni un sol detall.

És la millor manera d’acomiadar com cal un dia ple d’adrenalina i diversió!

 

Una visita reial

A partir del 26 de desembre, un dels tres Reis Mags visitarà El Bosque Encantado. No els has conegut mai en persona? Doncs ara és el moment de fer-ho!

Podràs fer-t’hi una foto, escoltar els seus relats i intentar que et cregui quan li diguis que aquest any t’has portat molt i molt bé. Ves a saber! Potser li caus bé i decideix portar-te més regals que mai!

A més, la tarda del 5 de gener celebrem la cavalcada de Reis sense estar-nos de res!

Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaran amb les seves carrosses per l’avinguda principal del parc acompanyats del seu seguici en un espectacle inigualable i irrepetible. Hi haurà música, una decoració espectacular i un vestuari molt elaborat. Et donem la nostra paraula!

Perquè de cavalcades n’hi ha moltes, però viure la de PortAventura World, envoltat de totes les nostres atraccions i espectacles, és una experiència que recordaràs sempre més.

Només es representa la tarda del 5 de gener, així que apunta-ho bé a l’agenda i no te la perdis!

 

Vine amb la teva carta i emporta’t un gran record

Recorda que, a dins del parc, Ses Majestats els Reis Mags han col·locat una bústia reial perquè puguis dipositar-hi la teva carta. No t’oblidis de demanar grans dosis d’adrenalina i velocitat a Shambhala, Dragon Khan, Uncharted i totes les nostres atraccions i espectacles.

T’hi esperem ben aviat! Veure’t aquí és el nostre millor regal.