A PortAventura World admirem profundament les persones que no esperen l’arribada d’un futur millor, sinó que el creen; les que no tenen por a l’error, sinó que l’aprofiten com una oportunitat d’aprenentatge; les que no es conformen amb un «això ha estat sempre així», sinó que pensen com els agradaria que fos.

En definitiva, a PortAventura World som fans de les persones que fan l’impossible per canviar el món amb creacions MADE TO REMEMBER.

Per això ens hem aliat amb Wayra, l’acceleradora d’empreses emergents tecnològiques de Telefónica, amb l’objectiu de trobar les startups més innovadores destinades a canviar el futur de l’entreteniment.

 

Què busquem?

Busquem startups amb idees trencadores per a la indústria dels parcs temàtics, i ganes de fer realitat les seves propostes. Busquem emprenedors amb talent, idees i somnis per contribuir a crear un futur més divertit.

Formes part d’una startup amb aquestes característiques?

Tens una proposta innovadora que creus que pot generar un impacte positiu en els parcs temàtics?

Veus cada problema com una oportunitat emocionant de fer una cosa gran?

Doncs això és per a tu! Et deixem tota la informació aquí.

Qui pot participar en aquest procés?  

L’aposta de PortAventura World per la creativitat, per l’emprenedoria i pel futur de l’oci ha estat sempre present, i en l’aliança amb Wayra es busquen empreses que compleixin amb els següents requisits:

 

  • Startups en fase late-seed o presèrie A.
  • Empreses emergents radicades en qualsevol indret del planeta.
  • De nova creació, i que treballin amb els últims avenços tecnològics, com la realitat virtual, augmentada o estesa; la intel·ligència artificial; l’Internet de les coses; la robòtica; o el metavers.
  • Especialitzades en alguna d’aquestes àrees: millorar la satisfacció del client; crear experiències digitals úniques, personalitzades i memorables; aconseguir una eficiència en manteniment o operacions; i ser capaces de realitzar una transformació sostenible.

 

Els parcs temàtics són llocs de diversió i il·lusió, i els nostres aventurers han de ser el centre de tot el que fem!

Què oferim?

Les startups seleccionades formaran part d’un programa pilot en què podran desenvolupar els seus serveis dins de PortAventura World. Sí, sí, ho has llegit bé!

A més, optaran a convertir-se en un dels nostres proveïdors oficials, el que vol dir que podran accelerar el desenvolupament dels seus productes i guanyar experiència i visibilitat en esdeveniments en què participi la companyia, com el 4YFN (MWC). Les empreses seleccionades tindran accés a un màxim de 10.000 euros per portar a terme el seu projecte; captaran l’atenció dels inversors potencials; guanyaran visibilitat internacional; i, per tant, ampliaran la seva cartera de serveis.

Però això no és tot! També tindran la possibilitat d’aconseguir inversió per part de Wayra,  podran accedir a tot el seu ecosistema d’innovació oberta, rebran invitacions per als esdeveniments de la companyia, i se les posarà en contacte amb experts, inversors i líders d’emprenedoria amb qui podran col·laborar per al bon desenvolupament del seu projecte.

Sol·licita la teva inscripció a través del formulari, la convocatòria estarà oberta des del 13 de novembre fins al 13 de desembre de 2023.

¡Comencem a canviar junts el futur de l’entreteniment!