T’has imaginat mai això? Despertar un dia, posar totes les teves pertinences en una autocaravana i marxar a l’aventura? Ha de ser molt emocionant conduir sense parar, de país en país, per descobrir noves cultures, conèixer altres viatgers i dormir sense saber què faràs demà…

Per això, tots els qui viatgeu en autocaravana sou benvinguts a PortAventura World: perquè admirem profundament les persones que convertiu cada dia en una gran aventura!

Continua llegint per conèixer tot el que pots trobar al nostre Resort i ves escalfant motors.

 

Aparcament Caravaning + Entrades

A PortAventura World tenim una opció d’allotjament especialment pensada per a tu, perquè puguis descansar 1 o 2 nits en un espai segur, a peu del parc, i puguis viure tota l’adrenalina d’atraccions com Dragon Khan o Uncharted durant tot el dia.

Tingues en compte que aquesta opció només està disponible per a autocaravanes homologades i amb els papers en regla, i no es permet l’accés a furgonetes camperitzades no reglamentades.

De quins avantatges disposaràs per estacionar a dins del Resort?

Amb el paquet Caravaning + Entrades tindràs accés a totes les instal·lacions i serveis de l’Hotel Gold River, des de l’hora del check-in del dia d’arribada fins a l’hora del check-out del dia de sortida. Això inclou, ni més ni menys, les piscines, els bars, els restaurants i molt més!

També podràs utilitzar un punt de corrent elèctric, connectar-te a internet gràcies a la connexió wifi gratuïta, dutxar-te, rentar-te i fer la bugada en rentadores i assecadores d’autoservei. Consulta els detalls de tots els serveis disponibles a la nostra web o trucant al 977 77 90 90. 😊

 

Les teves mascotes també són benvingudes!

Si no viatges sol, no et preocupis perquè aquí els animals de companyia també són benvinguts. Únicament hauràs de presentar tota la documentació sanitària en vigor, especialment la cartilla de vacunació, i podran entrar amb tu.

 

Restaurants de l’oest llunyà!

Els restaurants de l’Hotel Gold River, als quals també tindràs accés, són molt variats i n’hi ha per a tots els gustos. Te’n proposem alguns:

Lobby Bar, per exemple, és el lloc perfecte per prendre un bon cafè, un combinat o fins i tot una copa de cava. Pren alguna cosa ràpidament en aquesta terrassa i no perdis ni un segon per viure l’emoció de les atraccions més frenètiques.

River Bar es un take away / frànkfurt on podeu fer un mos amb vistes al poblat de Sullivan de Far West. Quan estigueu preparats per continuar vivint mil experiències, poseu-vos en marxa. Però heu d’anar amb compte perquè la zona està plena de vaquers!

Finalment, a Gold River Saloon et sentiràs com si haguessis viatjat en el temps fins a una de les sales on els vaquers i els bandolers del Far West passaven el dia. Els millors entrepans i frànkfurts se serveixen aquí!

Llocs que podràs visitar

PortAventura World es troba en una zona amb una riquesa cultural i un paisatge únics. Al cor de la Costa Daurada, podràs viatjar amb la teva autocaravana fins a platges i cales tan variades com les de Salou, visitar totes les joies romanes de Tarragona o explorar localitats tan màgiques com la Ràpita, l’Ametlla de Mar o Altafulla.

Vine a PortAventura World en autocaravana i prepara’t per viure mil i una experiències úniques.

A què esperes?