Tal com et vam explicar fa unes setmanes, el Nadal més Made to Remember ha arribat a PortAventura World.

T’agradaria viure unes festes totalment diferents, úniques i plenes d’adrenalina? Doncs llavors, ets dels nostres!

Tota la llum i la màgia del Nadal t’esperen a PortAventura World fins al 7 de gener de 2024. Afanya’t, perquè l’esperit nadalenc i tots els nostres personatges estan desitjant veure’t!

Continua llegint i descobreix alguns secrets del que trobaràs al Nadal de PortAventura World.

Un Nadal màgic amb mil i un detalls 

D’entrada, el nostre arbre de Nadal ja et meravellarà, quan arribis a PortAventura World: és com ficar-se dins de la pel·lícula més nadalenca de Hollywood, amb una enorme quantitat de boles, llaços i decoracions.

Però la màgia només haurà començat: la tematització de PortAventura World per Nadal va molt més enllà!

Centenars de Pares Noel s’han fet seva Mediterrània, juntament amb ninots de neu i els seus rens gegants. També en aquesta àrea trobaràs un fantàstic photocall on podràs fer-te una foto a l’interior d’una bola de Nadal. I, quan acabis, descobriràs pingüins, soldats trencanous, regals… És impossible descriure-ho tot, ja que cada racó del parc amaga guarniments i sorpreses!

Et proposem un repte: seràs capaç de trobar on s’amaga la galeta de Shrek? T’animem a buscar-la!  

Parlem ara d’espectacles, ja que totes les nostres àrees ofereixen xous nadalencs que només es representen en aquesta època de l’any, com per exemple ¡Ya es Navidad en SésamoAventura!, La Navidad de Woody o Christmas Dream.

I, si hem de triar els espectacles que més màgia aporten al Nadal de PortAventura World, hem de parlar de Christmas Parade i La llegada de los Emisarios Reales. Et deixaran bocabadat!

Records nadalencs

Un altre element del parc que es tematitza amb la màgia del Nadal són les botigues, on trobaràs productes exclusius d’aquesta època, com peluixos de rens, ossos amb el barret de Pare Noel, tions molt especials…

Si hi entres podràs sortir carregat de records per omplir l’arbre de casa teva amb regals Made to Remember!

Convidats especials

Ja has vist que tenim tots els personatges de Nadal… Pares Noel, follets, patges, i un convidat especial que sempre torna a PortAventura World per Nadal:  en Chilly Willy!

És un pingüí alegre, divertit i una mica esbojarrat. En aquest punt de l’any canvia casa seva, al Pol Nord, per un racó a la nostra China imperial. Just allà on hi ha unes de les millors vistes a les atraccions més salvatges de PortAventura Park.

Passeja pel parc fins que el trobis, i fes-te una foto amb ell: tant se val l’edat que tinguis, t’assegurem que una imatge amb aquest pingüí aconseguirà tots els likes dels teus seguidors!

 

Últimes promocions

Si has arribat fins aquí: volem donar-te una gran alegria! Al nostre web podràs trobar promocions i grans oportunitats per aprofitar al màxim la gran festa de Nadal a PortAventura World, a preus inoblidables.

Entra-hi, fes clic, i viu la màgia!

T’hi esperem molt aviat!