Aventurers, no us ho negarem: els mesos de juny i juliol han estat fantàstics i ens ha agradat molt viure’ls amb vosaltres. A més de gaudir de les atraccions més impressionants d’Europa i aprofitar al màxim les piscines dels hotels, hem viscut un esdeveniment històric a PortAventura World. Sí, ens referim a la gran obertura de la nostra dark ride Uncharted: L’Enigma de Penitence.

Encara no hi has pujat? No esperis més i aprofita el mes d’agost per viure-la!

Potser no ho saps, però l’últim mes de l’estiu ens ofereix uns quants dies que són molt interessants i que no et pots perdre. Continua llegint per descobrir quines dates són i vine a celebrar-les amb nosaltres com es mereixen.

 

Dia Mundial de l’Alegria

L’1 d’agost es coneix arreu del món com el Dia Mundial de l’Alegria, l’ocasió perfecta per aparcar els problemes i gaudir de cada segon al màxim. Per a molts, coincideix amb el tret de sortida de les vacances i és un dia per saltar, riure, viure i passar-ho genial amb els amics i la família.

I el millor lloc per fer-ho és PortAventura World!

Hem dissenyat totes les nostres atraccions, espectacles i experiències perquè els teus nivells de felicitat pugin tan amunt com ho fa Shambhala i perquè visquis sensacions que viatjaran pel teu cos tan ràpid com ho fa Furius Baco.

Agafa’t fort perquè és probable que estiguis a punt de viure el millor dia de la teva vida!

Fuirus Baco

Dia Internacional de la Joventut

L’agost no seria el mateix sense un dia tan màgic com el 12, el Dia Internacional de la Joventut. Un dia que les Nacions Unides han marcat per posar atenció especial a les propostes dels més joves per fer front a diverses problemàtiques socials.

En definitiva, és un dia per empoderar els joves, per fer-los sentir orgullosos de ser joves i perquè les persones que ja no se senten tan joves puguin tornar a sentir-se com quan tenien 20 anys i gaudeixin de la màxima adrenalina i la velocitat a tots els nostres parcs.

Però el dia d’agost que celebrem sense estar-nos de res és el…

 

Dia Internacional de les Muntanyes Russes

Sí, ho has llegit bé! També existeix el Dia Internacional de les Muntanyes Russes i ens emociona poder-lo celebrar amb tu!

Truca als amics i la família, i veniu el 16 d’agost a PortAventura World per celebrar i viure un dia inoblidable mentre gaudiu de la nostra muntanya russa més emblemàtica: Dragon Khan. La primera baixada et sorprendrà i no deixaràs de xisclar mentre recorres els vuit loopings en tan sols 69 segons, a ni més ni menys que 110 km/h. No et quedarà ni un cabell al seu lloc!

I si t’has quedat amb ganes de més, atreveix-te amb Shambhala i el seu descens més vertiginós, el més llarg de PortAventura Park. Sense oblidar-nos dels cinc camelbacks, que faran que, per un instant, tinguis la sensació de perdre el contacte amb el seient. Estem convençuts que voldràs tornar-hi a pujar tan bon punt s’acabi. A punt per viure l’experiència?

Un consell: durant el recorregut, et recomanem que no parpellegis per no perdre-te’n ni un detall. 😉

Au, doncs ja ho veus: a l’agost t’esperen mil experiències a PortAventura World.

Afanya’t i reserva ja les teves entrades!