Dragon Khan

T’agrada la velocitat? Atreveix-te amb les atraccions més ràpides de PortAventura World

Visitar PortAventura World és viatjar per unes quantes muntanyes russes d’emocions. Nervis, suor freda, el cor a mil per hora i l’adrenalina disparada al màxim exponent són només algunes de les sensacions que els nostres aventurers asseguren haver viscut quan han pujat a alguna de les nostres atraccions.

I és ben normal, perquè tenim algunes de les muntanyes russes més ràpides d’Europa i una de les cinc més ràpides del món.

Vols saber quines són? Doncs, te les presentem tot seguit 😉

Les cinc atraccions més ràpides de PortAventura World

Red Force, l’atracció més ràpida de PortAventura World i Europa

Des que es va inaugurar el 2017, Red Force, situada a Ferrari Land, té l’honor de ser l’atracció més ràpida d’Europa i una de les cinc més ràpides del món.

Amb 880 metres de recorregut,
és una de les atraccions preferides dels amants de les emocions més fortes.
Red Force
Passa de 0 a 180 km per hora en tan sols cinc segons!

Red Force

I no només això. Amb 112 metres d’altura, és la tercera atracció més alta del món i això fa que, durant el descens, la sensació de velocitat que provoca sigui encara més gran.

A més, els qui han tingut l’oportunitat de pujar a un cotxe de Fórmula 1 de Ferrari diuen que la fricció de les rodes és com sentir que ets a l’interior d’un autèntic Cavallino Rampante.

 

Shambhala: una atracció que també va ser de rècord

Abans d’inaugurar-se Red Force, Shambhala tenia el títol de l’atracció més alta d’Europa. Inaugurada el 2012 i amb una altura màxima de 78 metres, assoleix els 134 km per hora.

Ara bé, a més de la velocitat i l’altura, si alguna cosa l’ha convertit en una experiència única, són:

5 camelbacks,
que fan que tinguis la sensació de perdre el contacte amb el seient i d’estar volant.
Shambhala
assoleix els 134 km per hora.

I, per si això no fos prou, el recorregut s’entrecreua amb el de Dragon Khan per donar encara més emoció a un moment que ja de per si és memorable.

Furius Baco: qui diu que la cultura mediterrània és pausada?

El 7 de juny de 2007 vam inaugurar una altra de les atraccions més ràpides de PortAventura World: Furius Baco. Ubicada a Mediterrània, els visitants poden viure una experiència trepidant tan bon punt entren a PortAventura Park.

El seu recorregut vertiginós arran de terra creua rases, túnels i, fins i tot, frega el llac del parc, per convertir-la en una atracció només apta per a valents.

 

En tan sols 3,5 segons, aconsegueix arribar als 135 km per hora i fa que la sensació de rapidesa sigui encara més gran.

Sense cap mena de dubte, és un dels llocs on s’allibera més adrenalina: 850 metres a gran velocitat en 55 segons.

Son 850 metros a toda pastilla en 55 segundos. I quins 55 segons!

 

Stampida: una cursa on sempre guanyes

Un dia, als afores del poble de Penitence, a PortAventura World, les famílies Connery i Cranberry van arribar a PortAventura Park i van dir: «Aquí construirem una muntanya russa.» Però ningú no s’imaginava que serviria per fer curses. Des de llavors, es baten en duels constants i et conviden a pujar a una de les carretes.

Un viatge realment trepidant. Un quilòmetre de pujades i descensos a 70 km per hora i on la pols s’aixeca a la llunyania mentre t’entren ganes de cridar: Yee haw!

Però saps què és el millor de tot? Que et serà igual guanyar o no la cursa. Les emocions que sentiràs quan arribis a la meta seran tan bèsties que et faran venir ganes de tornar-hi a pujar moltes vegades, sigui quin sigui el resultat.

Dragon Khan: la que molts consideren l’atracció més extrema

Des de la inauguració del resort el 1995, Dragon Khan ha estat una de les atraccions més ràpides i emblemàtiques de PortAventura World, i una de les més emocionants.

Inspirada en la llegenda de l’orgullós príncep Hu, que els déus van castigar en un gran drac sense rumb, aquesta atracció mítica es caracteritza per les seves vuit inversions en un recorregut que fa a una velocitat de 110 km per hora. Aquestes inversions inclouen (en l’ordre en què es troben en el recorregut): Vertical Loop, Dive Loop, Zero-G Roll, Cobra Roll, Vertical Loop i Interlocking Corkscrews.

8 inversions
Vertical Loop, Dive Loop, Zero-G Roll, Cobra Roll, Vertical Loop i Interlocking Corkscrews.
Dragon Khan,
fa a una velocitat de 110 km per hora

Ara bé, pujar a Dragon Khan és molt més que pujar a una atracció emocionant. És conèixer una part de la història de PortAventura World i del món, ja que, fins al moment de la inauguració no s’havia vist cap atracció com aquesta en tot el món.

Si t’agrada anar ràpid, necessites un Express

Si t’encanta la velocitat, segurament vols pujar a alguna d’aquestes cinc atraccions llampec al més aviat possible. Si és així, has tingut sort, ja que t’oferim diverses modalitats de Passis Express. Tria el teu Passi Express i puja a les atraccions més ràpides de PortAventura World sense esperes.

Vinga, corre!

- PortAventura World