La primavera l’adrenalina altera. Almenys a PortAventura World. I volem celebrar-ne l’arribada amb tu sense estar-nos de res. Sí! Amb tu! Per això, a més d’animar-te a visitar-nos del 31 de març al 14 de maig i gaudir de tota mena d’emocions, tenim una sorpresa perquè puguis tornar a viure els millors moments.

Vols saber-ne més coses? Vols saber com? Doncs continua llegint!

Play video button

T’ho servim amb safata perquè visquis grans moments

A PortAventura World ens agraden les tradicions amb un punt aventurer. Per això som molt fans de celebracions com ara la caça de l’ou, una tradició que, segons diuen, es va originar a Alemanya, es va popularitzar entre els països anglosaxons i simbolitza la vida.

I és que així és la primavera, una època en què, després del fred, canviem de mood i renovem les emocions i les ganes de fer coses. Una època en què sortim més per gaudir de l’aire lliure. En definitiva, una època en què solem viure més aventures.

Per això, i perquè volem que visquis noves aventures, aquesta Easter Celebration tornem a organitzar el Huevocaching, la caça d’ous de PortAventura Park.

 

Com pots participar al Huevocaching?

Si visites PortAventura World entre el 3 i el 16 d’abril, cerca els sis cartells amagats que contenen un ou amb un codi QR. Escaneja’l i aniràs a una pàgina on et pots registrar i participar en el sorteig d’una GRAN SORPRESA.

Però això no és el millor de tot: el millor és que tens fins a sis oportunitats perquè hi ha sis cartells. Un a cada món!

Et veus capaç de trobar-los? Si és que sí, aquests dies posa’t l’outfit més aventurer… I posa en pràctica les teves habilitats d’explorador!

 

I quina és la GRAN SORPRESA?

Suposem que tens ganes que te l’expliquem, així que no et mantindrem amb la intriga. Som-hi. Estàs a punt? És una sorpresa que mola un ouuuu. Ni més ni menys que… 1 ESTADA per a 2 PERSONES a PORTAVENTURA WORLD!

Perquè puguis tornar a viure grans emocions, sentir com se’t dispara l’adrenalina i crear nous records. Mola, oi?

 

Que comenci la caça!

Com pots veure, a PortAventura World ens agrada sorprendre’t i que visquis tota mena de moments. Vine del 3 al 16 d’abril a celebrar aquesta Easter Celebration i posa en pràctica les teves millors habilitats per tornar a viure una aventura que sempre és diferent, però igual d’emocionant.

 

L’aventura t’hi espera.

Què esperes per viure-la?