Potser encara no ho saps, però a PortAventura World hi viuen una infinitat de personatges que omplen de vida cada racó. Veritables amants de l’aventura als quals l’adrenalina i l’acció els corre per les venes.

Continua llegint per descobrir alguns dels nostres personatges més icònics i vine a conèixer-los. Segur que us treuen un somriure, a tu i als més petits de la casa!

 

Woody i Winnie

En Woody i en Winnie són les estrelles de PortAventura World des que el resort va obrir les portes!

Aquesta parella de picots fusters estan completament bojos i són tremendament divertits. Viuen en algun dels arbres de més de 270 espècies que hi ha situats a l’interior del parc i podràs veure’ls sovint per Mediterrània, la seva àrea preferida de PortAventura Park.

Picotegen, talen, volen, fan bromes i representen PortAventura World arreu del món: en esdeveniments, en festes, i fins i tot en hospitals, on més d’una vegada se’ls ha vist animant el dia als nens que més ho necessiten.

Estaran encantats de rebre’t amb les ales obertes!

Coneix els fascinants habitants de SésamoAventura

L’Epi, en Blai, en Coco, la Zoe i l’Elmo són la colla més aventurera de PortAventura Park, cadascun amb la seva pròpia personalitat i gustos. Continua llegint i descobreix quin és el teu favorit!

L’Epi és el bromista, aquell amic caòtic i ocurrent que no pot estar ni un segon sense fer una broma i esclatar de riure. És el millor convidat que pots tenir si vols una festa ben animada.

La seva atracció preferida és Mariposas Saltarinas. Puja-hi i salta sense parar com ell!

En Blai és el millor amic de l’Epi: és ordenat i pacient, dues qualitats que sens dubte el converteixen en el millor amic dels seus amics. Sempre té una bona història per explicar i un bon consell per donar.

Com no podia ser d’una altra manera, la seva atracció preferida és El Salto de Blas, que ens desafia a descobrir les impressionants vistes de SésamoAventura des de les altures!

En Coco és el més pelut de tots ells. Amb el seu nas rosa i els seus braços llargs, és un dels personatges preferits dels més petits. Si tens nens, segur que el volen conèixer!

Una cosa molt curiosa d’en Coco és que li encanta volar, i per això la seva atracció preferida és Coco Piloto. Cordeu-vos els cinturons: l’avió més boig està a punt d’enlairar-se!

La Zoe és la més petita de tots els habitants de SésamoAventura. És aventurera, divertida i imaginativa. En definitiva, un autèntic terratrèmol que no para quieta ni un segon! Si ens visites, hauràs de córrer per trobar-la!

La seva atracció preferida és Magic Fish. Com? No la coneixes? Doncs és una de les atraccions imprescindibles de l’àrea de SésamoAventura, així que no oblideu apuntar-la a la vostra llista!

L’Elmo és el millor amic de la Zoe. És entranyable, també és pelut i li encanta tenir cura dels animals i de les flors. Vine a conèixer la seva granja! T’ensenyarà tots i cadascun dels animalons que l’acompanyen. En sortir, podràs emportar-te’n un record per no oblidar-lo mai. 😊

Això és només un petit resum… No esperis més i vine a conèixer-los.

Tots t’esperen amb els braços ben oberts a PortAventura Park.