Halloween 21

Arriba la temporada més esperada de PortAventura World. A partir del 18 de setembre, el parc s’omple de misteri i terror per celebrar el Halloween més terroríficament divertit. Passatges del terror, espectacles especials, personatges aterridors i les atraccions més emblemàtiques fan que aquesta festa esdevingui una celebració que no et pots perdre. Tens pensat venir? Segueix aquestes recomanacions per gaudir del Halloween més autèntic a PortAventura i fer que la teva visita sigui terroríficament divertida.

1. Aprofita cada minut de la visita

La primera recomanació per gaudir al màxim de Halloween a PortAventura és aprofitar al màxim cada minut de la teva estada al parc. És Halloween durant tota la visita! Aprofita-ho bé tan bon punt arribis

  • No et perdis els espectacles especials de Halloween.

    Halloween Forever i Bang Bang Halloween. Ballarins, acròbates i música en un entorn tenebrós et faran descobrir el costat més divertit de la por. Consulta els horaris dels espectacles que t’interessen i arriba amb antelació per no perdre-te’ls.

  • Gaudeix de les atraccions més famoses.

    Com ara Dragon Khan, Shambhala o Furius Baco.

  • Planifica els passatges del terror per sentir la por de l’autèntic Halloween de PortAventura World

    Cada passatge té el seu horari i per accedir-hi has de comprar una entrada a part. El millor és que ho consultis abans de la visita per no perdre-te’n cap.

2. Sigues valent i supera les teves pors als passatges del terror

La segona recomanació per gaudir de Halloween al parc és ser valent! Els passatges del terror són els autèntics protagonistes de la temporada de Halloween a PortAventura World i no pots tornar a casa sense haver-ne experimentat com a mínim un. Tria els teus preferits segons el grau de por que vulguis viure entre: Rec® Experience, Apocalipsis Maya, Horror in Texas, La Isla Maldita i la gran novetat d’aquesta temporada, La Muerte Viva. O anima’t a viure’ls tots! Te’n veus amb cor?

isla maldita

3. Planifica els passatges del terror amb el Halloween Passport

No en tenim cap mena de dubte: si t’agraden els passatges del terror, et convé adquirir el teu Halloween Passport. Amb aquest producte exclusiu, podràs accedir a tots els passatges a un preu promocional (recorda que els passatges són de pagament). Tingues en compte que no has d’accedir a tots els passatges el mateix dia. El Halloween Passport és vàlid durant tota la temporada de Halloween. Consulta els horaris de cada passatge, planifica el dia i gaudeix de tot el terror. Compra entrades a través del nostre web.

4. Emporta’t un record terrorífic

No et pots perdre la botiga especial de Halloween, amb disfresses horripilants i bromes divertidíssimes. Tot això i molt més, a la botiga Tianguis, a l’àrea de México! A més, si t’agraden moltes coses de les botigues de PortAventura Park, no pateixis per haver de carregar amb les bosses. Pots fer servir el servei de recollida de compres i recuperar-les a la sortida del parc, per no haver d’anar amunt i avall amb el que hagis comprat.

halloween 1 halloween 2 halloween 3

5. Atreveix-te

La celebració de Halloween és una de les dates més divertides de PortAventura World. Gaudeix de totes les emocions mentre vius noves aventures i t’ho passes d’allò més bé a les atraccions i els espectacles especials. I si alguna cosa et fa por, fes-ho amb por! No et penediràs d’haver tingut el coratge de fer-ho.

 

El terror i la diversió t’esperen a PortAventura World. Ara ja coneixes les nostres recomanacions per gaudir del Halloween més terroríficament divertit a PortAventura. No t’ho pensis més i adquireix la teva entrada al millor preu. Consulta les promocions de Halloween disponibles!