Per Nadal, no ens estem de res: molt de menjar, tota la família i un munt de regals. I el planeta se’n ressent. Per això, volem compartir amb tu algunes recomanacions per viure un Nadal més sostenible, però igualment emocionant. Serà el millor regal per al planeta…

 

Recomanacions i consells per a un Nadal més sostenible

La importància de reutilitzar

Reutilitzar serà el teu millor aliat per decorar la casa i embolicar els regals. Amb materials que ja tens per casa, pots crear adorns o paper de regal, i així estalviaràs un munt de plàstics i de paper al planeta. Tot, sense perdre l’esperit nadalenc!

 

  • Recomanació! A PortAventura Indoor Pass Experience trobaràs diverses manualitats per reutilitzar materials i decorar la casa. No te les perdis!

Menja també amb el cap

Ja sabem que ningú no vol quedar-se curt de menjar per Nadal. I ho entenem. El moment d’asseure’s tota la família junta a taula és un dels més especials de l’any. Si calcules millor les quantitats, t’estalviaràs un munt de menjar i podràs gaudir d’un Nadal més sostenible sense haver de renunciar a res. I si sobra menjar, no el llencis! Desa’l en un envàs i reaprofita’l per fer altres receptes, o congela’l per a alguna altra ocasió.

 

  • Recomanació! Si et sobre gall dindi o pollastre, pots guardar-lo per fer enrotllats, una amanida Cèsar o fins i tot croquetes. Que bo, oi?

L’arbre, millor natural o reciclat

A PortAventura cada dia intentem minimitzar al màxim l’ús del plàstic. Tu també et pots afegir a aquesta iniciativa amb petits gestos com aquest. La nostra pròxima recomanació per gaudir d’un Nadal més sostenible és que intentis reciclar l’arbre de Nadal o en triïs un de natural. De la fusta se’n podrà fer compost!

 

  • Recomanació! Si encara no has vist el nostre arbre de Nadal 100 % reciclat i reciclable, et convidem a fer-ho. A més, és l’escenari perfecte per fer-t’hi una selfie

Regala més experiències i menys coses

De vegades ens obsessionem per trobar el regal físic perfecte, però no sempre és la millor opció. Regalar una experiència té molt més sentit, ja que crearàs un record per al destinatari, que tindrà l’oportunitat de viure un munt d’emocions! I això no es pot comprar a cap botiga. A més, és la manera perfecta de compartir i gaudir de les experiències junts.

Unes entrades per a PortAventura són l’opció ideal. A més, podràs ampliar l’experiència amb estades als nostres hotels. Tria el que més t’agradi!

 

Cada gest compta

Si tots hi posem una mica de la nostra part, t’imagines l’energia i els recursos que podem estalviar? Perquè un petit gest pot semblar poc, però milers de petits gestos poden tenir un resultat espectacular. Esperem haver-te convençut i que facis ús d’aquestes recomanacions per celebrar un Nadal més sostenible amb la mateixa il·lusió de sempre!