Els pares tenen el seu dia. Les mares, també. I, per descomptat, els més petits també tenen el seu dia!

El 15 d’abril se celebra el Dia de la Infància. I la millor manera de celebrar-lo és a PortAventura World, el paradís dels més petits, no et sembla?

I és que PortAventura World no és només un lloc carregat d’adrenalina i entreteniment. Aquí, els més petits també són els reis. Tenim grans atraccions per a ells i un munt d’espectacles on la fantasia i la màgia els sorprendran.

Continua llegint per descobrir-ho!

Atraccions infantils

Els millors records no tenen alçada mínima. No t’ho creus? Doncs vine i descobreix experiències que ompliran d’alegria i felicitat els teus fills.

La locomotora de l’Estació del Nord, Buffalo Rodeo o Canoes en són algunes, però n’hi ha moltes més per descobrir!

Aquí la diversió sempre dura una estoneta més.

Espectacles a la seva mida

I tant! Els més petits també poden veure espectacles creats especialment per despertar la seva imaginació.

Cuidemos el Planeta, Let’s Dance o Magic Bubble en són alguns exemples! Xous que els obren les portes a una nova dimensió plena de color, cançons i molt d’humor adequat per a la seva edat.

A més, a SésamoAventura, els més petits de la casa descobriran un món fascinant de màgia i somriures mentre viuen grans històries amb l’Elmo i els seus amics.

Tres parcs per al triple d’emocions!

La festa no s’acaba a PortAventura Park. A Ferrari Land i Caribe Aquatic Park també hi trobaran sorpreses inoblidables per a ells!

A Ferrari Land, per exemple, s’ho passaran genial a Crazy Pistons, Kids’ Tower o Flying Race. A més, als espectacles Acrobatic Show Ferrari Land i Folklore Italiano els infants sempre són benvinguts.

Alguna vegada t’has preguntat com seria l’estiu dels vostres somnis? A Caribe Aquatic Park, el podreu viure en primera persona!

Amb els 16 tobogans i les piscines del parc aquàtic, com Junior Body Slides, El Río Loco, La Laguna de Woody i molts d’altres, gaudireu d’experiències increïbles per a tota la família.

Agafeu el banyador perquè us espera l’estiu més fresh!

Hotels per gaudir de l’experiència completa

Recorda que tenim allotjaments fantàstics a tocar del parc o a tan sols cinc minuts a peu, com ara l’Hotel Colorado Creek, l’Hotel Gold River o l’Hotel Caribe.

Aquí hi trobaràs totes les comoditats que et puguis imaginar. No hi trobaràs a faltar res: aquí l’alegria no descansa mai!

Que tingueu un gran dia, petitons!

Us esperem per celebrar-lo amb vosaltres!