T’entens millor amb la teva mare o el teu pare? És impossible triar, ho sabem. Però la setmana que ve és el Dia del Pare. Per tant, ell serà el gran protagonista!

I el millor dia per donar-li les gràcies per tot el que fa per a tu és el 19 de març. T’ha ensenyat a anar amb bici, els caps de setmana ha jugat amb tu a aquells esports que tant t’agraden, és el teu millor confident…

Si encara no saps què regalar-li per aquest dia tan especial, no t’amoïnis. Tenim grans idees per ajudar-te. Continua llegint i prepara’t per sorprendre’l i emocionar-lo.

 

Per a pares «Fast & Glorious»

Si li agraden els cotxes i la velocitat, uns dies a Ferrari Land són el regal perfecte. Compra-li l’entrada per a l’únic parc oficial de Ferrari a Europa i fes realitat el seu gran somni: viure el mateix que els pilots de Fórmula 1!

Puja amb ell a Red Force, feu-vos una foto al costat d’alguns dels bòlids amb més història de l’automobilisme a Ferrari Land Gallery, o poseu a prova la vostra resistència a les forces g a Thrill Towers.

Després de tot això, estarà llest per guanyar milers de curses!

 

Per a pares «Keep Calm»

Si el teu pare és més aviat tranquil i li agrada remullar-se i viure moments en família, també tenim experiències inoblidables a la seva mida. A Grand Canyon Rapids o River Silver Flume podeu passar una estona divertida plegats i sentir com si estiguéssiu visitant el Gran Canyó del Colorado.

A més, si li agraden els grans exploradors com l’Indiana o en Tadeo Jones, atraccions com ara el Templo de Fuego o Uncharted: L’Enigma de Penitence el deixaran sense paraules.

 Pots acompanyar el regal amb un barret d’aventurer i un mapa. Així podrà sentir el personatge i segur que li treuen un somriure!

 

El teu pare vol tranquil·litat i no haver de patir per res?

Si el teu pare creu que les vacances són per descansar, els nostres hotels són ideals. A allotjaments com ara els hotels Mansión de Lucy, Caribe o Colorado Creek no s’haurà de preocupar de res, només de descansar, divertir-se i crear records!

Posem a la seva disposició totes les comoditats imaginables: pàrquing gratuït per aparcar el cotxe amb seguretat, opcions gastronòmiques per a tots els gustos, wifi gratuïta i molt més.

Reserva-li una habitació sense que ho sàpiga i sorprèn-lo amb la millor vista a les atraccions més bestials d’Espanya.

Ara que ja saps quines són les millors idees per fer-lo feliç, només falta que arribi el gran dia. Podràs esperar? Tu dissimula i fes com si encara no sabessis què regalar-li.

 

Nosaltres ho anirem preparant tot per a quan arribeu!