El Halloween més Made To Scream ha arribat a PortAventura World! La decoració amb carabasses, els nostres nous espectacles i els personatges més terrorífics ho confirmen completament.

Entre aquests personatges, tornaràs a trobar-te amb la nena de l’exorcista, El Boig, la núvia cadàver i el tallacaps. Estàs preparat perquè la por es quedi amb tu per sempre? Avui volem compartir amb tu algunes idees de disfresses terrorífiques perquè puguis preparar-te encara millor!

Aquesta primera opció és un clàssic…

La disfressa de zombi!

La de zombi és una de les disfresses més clàssiques de Halloween, però en els últims anys s’ha posat més de moda que mai. A més, és molt senzilla de preparar.

Només cal buscar una samarreta i uns pantalons vells a l’armari, trencar-los, fer-hi forats, pintar-los amb molta tinta vermellosa com si fos sang… i llestos! Ja ho tens!

El maquillatge és clau per donar-li un toc més realista. Pots posar-te pintura blanca per la cara, una esgarrifosa dentadura postissa i, sobretot, no t’oblidis de la sang per tot el rostre i les parts del cos que quedin a la vista. A més, si aconsegueixes unes lentilles que li donin un aspecte d’inframon a la teva mirada, tindràs el look perfecte.

L’únic inconvenient d’aquesta disfressa és que, si vols convertir-te en un autèntic mort vivent, hauràs de caminar mooooolt lentament.

Una altra disfressa molt Made To Scream és la de… pallasso!

Com no podia ser d’una altra manera, en algun dels passatges del terror de PortAventura World hi ha pallassos diabòlics. D’aquells que et fan sentir esgarrifances de riure i de por! Si aconsegueixes mimetitzar-te amb ells, podràs ser tu qui els espanti. 😉

Sens dubte, el primer per tenir una bona disfressa de pallasso és una perruca, preferiblement vermellosa. Tot i això, sempre pots innovar! Necessitaràs també un nas de color cridaner i unes sabates d’una talla quatre o cinc vegades més gran que la teva.

Però si vols destacar, no hi ha res millor que assajar una bona rialla, d’aquelles que et posen la pell de gallina. Tothom que es creui amb tu o et senti, no dubtarà ni un segon a sortir corrents!

La bruixa

Una altra disfressa que mai falla és la de bruixa. Per convertir-te en una, podries posar-te un vestit negre, o una faldilla, i una brusa de color fosc. També pots afegir al teu conjunt una capa per donar-hi un toc més tenebrós!

D’altra banda, podries triar un barret negre que et vagi bé i que tingui un toc divertit i esgarrifós. Si, a més, et poses una berruga falsa al nas i et maquilles amb creativitat, aconseguiràs un acabat més realista per al teu personatge.

Finalment, recorda venir al Halloween de PortAventura World amb l’escombra! Una bruixa no és res sense ella. 😉

Aquestes són només algunes idees, però tens moltes més possibilitats. Pots, per exemple, convertir-te per un dia en un esquelet errant. O si ho prefereixes, ser el bandoler més pervers d’un altre món. O, potser, pots transformar-te en algun personatge de pel·lícula de por. L’únic límit és la teva imaginació!

Tens clara la teva disfressa, però no saps com maquillar-te perquè no desentoni? No et preocupis, perquè a PortAventura World hi trobaràs un punt de maquillatge professional on podràs triar entre diferents dissenys increïbles. Quan et miris al mirall, amb prou feines et podràs reconèixer!

Segueix-nos a les xarxes socials i comparteix-nos la teva disfressa més Made To Scream.

Aquest Halloween t’esperem a PortAventura World!