Que el 23 de juliol et toqui ser titular o suplent d’una mesa electoral és una cosa que no oblidaràs. I no pas perquè t’hauràs de passar el dia fent el recompte de vots… sinó perquè des de PortAventura Park regalem una entrada a tothom que hagi de formar part d’una mesa!

Regalem una entrada per persona perquè puguis gaudir, entre d’altres experiències, de la nova atracció Uncharted: L’Enigma de Penitence. Una dark ride amb un munt de girs inesperats, caigudes laterals i animacions sorprenents!

Perquè crear records és important, però que aquests records siguin increïblement emocionants encara ho és més.

 

Vota passar-t’ho genial!

Si vius a Espanya i t’han notificat que has de formar part d’una mesa electoral, com a titular o suplent, no perdis el fil al hashtag #QueMeToqueMesa.

Recorda que a PortAventura World sempre hi ha una gran aventura per a qui més ho necessita, així que prepara paper i llapis, i anota com pots aconseguir la teva entrada.

  • Envia’ns un correu electrònic a l’adreça quemetoquemesa@portaventura.es i adjunta-hi la documentació de la citació a la mesa electoral el dia 23 de juliol de 2023. Fes-ho entre el 27 de juny i el 23 de juliol!
  • Si la documentació és vàlida, rebràs un codi d’un sol ús per bescanviar durant el procés de compra d’una entrada d’1 dia per a PortAventura Park. Introdueix-lo al camp «Codi de descompte» al web de PortAventura World.
  • Verificarem la veracitat del document. Assegura’t que sigui llegible, sense esmenes i que es llegeixi clarament el teu nom. No et preocupis per la confidencialitat de les teves dades perquè, en compliment de la llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal, un cop comprovada tota la informació, eliminarem totes les dades.

 

 

Tingues en compte que:

 

  • Només s’ofereix una entrada gratuïta per persona.
  • L’entrada és vàlida exclusivament per a PortAventura Park i no permet l’accés a cap altre parc o instal·lació del Resort.
  • Pots comprovar la validesa de l’entrada aquí. Les dates poden estar subjectes a canvis.

Accelera de 0 a 135 km/h en tan sols tres segons a Furius Baco, gira sense control a Dragon Khan, endinsa’t en la fondària de Penitence a la recerca de l’or asteca i gaudeix al màxim de totes les nostres atraccions.

A més, pots gaudir d’espectacles únics en què l’adrenalina i la diversió són les protagonistes, i descobrir sabors únics als nostres restaurants.

Aquest estiu és teu!