Visitar PortAventura Park és viure una experiència inoblidable per les atraccions, però també pels diversos mons. Mons on no només pots experimentar la màxima adrenalina, sinó on també pots viure tota mena d’emocions i sensacions, a més de sentir-te com un aventurer d’època.

Avui et presentem l’àrea de Far West, l’oest llunyà més boig i un món on pots viure la febre de l’or, sentir-te com un autèntic bandoler o fer l’indi com vulguis.

Si vols conèixer el nostre Far West, l’hauràs d’explorar

El món de Far West de PortAventura Park és un dels preferits dels aventurers. I no és per menys. Amb una ambientació de pel·lícula, una gran varietat d’atraccions, espectacles que han esdevingut icònics i un menjar que fa salivar, és una parada que es guanya el cor de grans i petits.

Atraccions que no et pots perdre

Un dels atractius principals d’aquest món és, sense cap mena de dubte, la varietat i la quantitat d’atraccions. Algunes són de les més populars de PortAventura Park i han permès a milers d’aventurers sentir tota mena d’emocions.

Una de les més conegudes, i una parada obligada per als amants de la velocitat i de les curses, és Stampida, sense oblidar-nos de la seva germana petita, Tomahawk. A Stampida has de triar un color i pujar a una vagoneta per sentir la velocitat, que et farà oblidar que es tracta d’una competició.

Altres parades populars són Silver River Flume i Grand Canyon Rapids. Sobretot a l’estiu, quan el sol brilla amb més força. I és que els corrents forts i els descensos t’asseguren una bona remullada i fan que sigui una altra parada que molts no es volen perdre.

Ara bé, tot i que no són tan conegudes, hi ha altres atraccions on també t’ho passaràs genial i que et traslladaran a moments que segur que recordaràs, como ara Wild Buffalos, Carousel o Crazy Barrels.

 

Espectacles en què voldràs participar

Far West de PortAventura World no és el món amb més espectacles, però els dos que hi ha són dels més emblemàtics.

Bang Bang West, amb els seus especialistes al més pur estil de Hollywood, fa anys que entra en acció, deixa meravellat el públic amb els efectes especials i desperta grans somriures. És un dels xous preferits de tota mena de públics i les seves adaptacions en funció de la temporada fan que sigui una caixa de sorpreses.

L’altre xou que et farà viure l’oest llunyà més característic és Can Can West. Podràs prendre alguna cosa al Saloon mentre veus com dos intrèpids vaquers es disputen el lloc de xèrif. La meravellosa veu de la cantant, la Rose, i les coreografies del cos de ball et faran venir les ganes de moure’t al ritme de la música.

Un menjar que et farà exclamar «Yee-haw»!

Far West de PortAventura World és un món ideal per passar-t’ho d’allò més bé, però també per descansar una mica i agafar energia. L’oferta de restauració és molt variada i s’adapta a tots els gustos.

A Jeremias’ Food, l’antic menjador miner, hi ha pasta, amanides o pizzes, entre molts altres plats, perquè puguis gaudir d’un àpat saludable i equilibrat. A més, és apte per a vegans i celíacs, així que si és el teu cas, l’oferta s’adapta als teus gustos i les teves necessitats.

Si t’agrada més la carn i t’apassionen les barbacoes americanes, a The Old Steak House pots delectar-te acompanyat amb la millor música country en directe.

I si prefereixes menjar a la carta, la teva parada és The Iron Horse, on pots assaborir els famosos plats de Madame Lilie, uns clàssics de l’oest llunyà.

 

Aquest món, i cinc més, t’esperen a PortAventura Park

Com pots veure, Far West de PortAventura World és una aventura molt completa que no et pots perdre. En aquest món hi ha aventura, acció, grans xous i bons restaurants.

Però el Resort t’ofereix molt més i t’animem a visitar-nos per descobrir tots els racons d’aquest món i la resta.

Viu una aventura inoblidable

o torna-la a viure com mai.