A PortAventura World, ens encanten l’adrenalina i l’alta velocitat. Per això, el nostre resort havia de tenir un espai dedicat a retre homenatge a la nostra escuderia preferida: Ferrari!

Escalfa motors i obre bé els ulls, perquè avui et volem parlar una mica més de la història de l’escuderia italiana, del seu fundador i de tot allò que trobaràs al nostre parc Ferrari Land.

Atenció! Arrenquem en 3, 2, 1… JA!

 

Una aventura plena d’emoció

El gran viatge de la marca del «Cavallino Rampante» va començar l’any 1929, quan al jove pilot italià Enzo Ferrari li van encomanar una missió que canviaria la història de l’automobilisme. I què li van demanar? Que creés un equip completament dedicat a la competició!

A l’equip, l’Enzo no només s’encarregava de dissenyar i gestionar els automòbils més veloços construïts fins a aquell moment, sinó que també els pilotava. I expliquen, a més, que era un dels millors pilots i que mostrava la seva gran passió per les emocions fortes sobre l’asfalt.

No va ser fins uns quants anys més tard, el 1947, quan aquella companyia incipient va passar a anomenar-se com el seu fundador. En aquell moment, l’escuderia ja havia aconseguit bastanta fama en el món de la competició i la seva fàbrica, ubicada des de 1943 a la ciutat de Maranello, començava a convertir-se en la fàbrica que és avui dia.

Com no podria ser de cap altra manera, aquesta història plena de tecnologia i acceleració mereixia un lloc a PortAventura World. I no hi havia millor manera de donar-l’hi que en forma de parc!

Ferrari Land

El 6 d’abril de 2017 vam obrir les portes de Ferrari Land, l’únic parc dedicat a l’escuderia a tota Europa!

Amb una extensió d’aproximadament 70.000 metres quadrats, disposa de 16 atraccions frenètiques en què la tecnologia, la seguretat i l’adrenalina convergeixen en una experiència inoblidable.

Vols sentir-te com un pilot de Fórmula 1 independentment de l’edat que tinguis?

Doncs l’has de visitar!

Ferrari Experience

Ferrari Experience és l’edifici central del parc. Hi podràs descobrir la història de l’escuderia italiana a través d’una experiència immersiva incomparable!

A més, a l’interior hi trobaràs Ferrari Land Gallery, on et podràs fer fotografies amb rèpliques de cotxes de carreres antics, veure instantànies de les personalitats que s’hi havien pujat i moltes coses més.

Flying Dreams també és una experiència que no et pots perdre. Et permetrà recórrer el món volant mentre segueixes l’estela d’un impressionant GT de Ferrari. Deixa’t sorprendre pels paisatges més increïbles i admira com agafa els revolts l’impressionant bòlid carmesí!

 

Red Force

Aquesta és l’atracció estrella del parc! Un accelerador vertical de 112 metres d’alçària: Red Force pot assolir els 180 km/h en tan sols cinc segons.

T’assegurem que no has viscut mai res semblant!


Pole Position Challenge

A Ferrari Land, també hi trobaràs un lloc on podràs posar-te al volant d’un F1 i córrer per circuits hiperrealistes. Puja a un dels nostres vuit simuladors de Pole Position Challenge i aconsegueix el millor temps!

Ferrari Land és, en definitiva, un temple de la velocitat ple d’atraccions magnífiques com Junior Red Force, Kids’ Tower, Flying Race, Junior Championship, Crazy Pistons i moltes més!

Vine a visitar-nos per descobrir-les totes!