Hotel PA

L’any 2002, PortAventura World inaugurava el primer hotel del seu complex turístic. Una fita històrica que obria el camí cap a un resort amb un servei complet on poder passar unes vacances sense sortir de les instal·lacions. A partir d’aquell moment, PortAventura World iniciava un creixement progressiu, i centrat en l’hostaleria, amb la construcció de grans hotels temàtics de categoria. Tot seguit, t’expliquem la història de l’Hotel PortAventura, el seu origen i moltes dades curioses.

En què es va inspirar l’Hotel PortAventura?

L’Hotel PortAventura es va construir com un reflex de la llum i l’arquitectura mediterrànies. Les habitacions estan distribuïdes en cases d’un màxim de tres plantes entorn d’una zona central amb jardins, piscines i una plaça. L’accés directe al parc maximitza la comoditat dels clients de l’hotel, que poden gaudir a l’instant de les atraccions i els espectacles.

L’hotel reprodueix un poble de la costa catalana, amb places, pobles, bars i molt més, en un ambient perfecte i tranquil. Tots els edificis envolten el llac, on hi ha barques, ports petits, xarxes de pescar i un munt de detalls d’una tematització magnífica

Línia de temps de l’Hotel PortAventura

Per conèixer millor la història de l’Hotel PortAventura, repassarem detalladament el cicle de vida dels gairebé 20 anys d’existència d’aquest hotel simbòlic, des de la inauguració l’any 2002 fins a la darrera renovació d’habitacions el 2019.

Timeline Hotel PA


Veure Timeline

Instal·lacions actuals de l’Hotel PortAventura

1. Modalitats d’habitacions de l’Hotel PortAventura

L’hotel acull 500 habitacions, ubicades en casetes d’estil mediterrani que envolten el llac. Hi ha tres modalitats d’habitació, cada una amb els seus serveis:

  • Habitacions Standard

  • Habitacions Junior Suite

  • Habitacions Suite (les més exclusives)

2. Restaurants de l’Hotel PortAventura: amb tot l’estil del Mediterrani!

A l’Hotel PortAventura hi ha diversos restaurants, cada un amb les seves particularitats i especialitats.

  • Buffet del Port i Buffet del Mar:

    els nostres restaurants de bufet lliure on pots gaudir d’un esmorzar variat i un sopar magnífic després d’un dia de diversió al parc.

  • Port Regata:

    ubicat al costat de la plaça Catalunya, és el centre social i de lleure de l’hotel. S’hi serveixen sopars a la carta amb especialitats de cuina italiana.

  • El Xiringuito:

    plats exquisits de la cuina mediterrània a la terrassa d’aquest restaurant, ubicat al davant de la piscina de l’Hotel PortAventura. Gaudeix d’especialitats fetes a la brasa i a la vista del públic.

  • Café Saula:

    cafès deliciosos, brioixeria i pastissos tradicionals, gelats i batuts. Tot això t’espera en aquesta cafeteria fantàstica. Si no tens temps, també pots menjar-hi alguna cosa ràpida.

3. Instal·lacions per relaxar-te i fer exercici

  • Dues piscines magnífiques: :

    la primera es diu La Cala, una piscina tranquil·la en forma de cala, al costat d’un jacuzzi cobert per una pèrgola. La segona, Cal Pep, té forma de llac i poca fondària, ideal per als més petits.

  • Fitness Center:

    amb sala d’aeròbic, servei de massatges, sauna, banyera d’hidromassatge, banys de vapor…

S’ha creat un lloc ideal per combinar la màgia i la diversió del parc amb la tranquil·litat i la calma de les fantàstiques instal·lacions de l’hotel. La deliciosa i saludable gastronomia mediterrània s’afegeix al benestar que produeix gaudir de la banyera d’hidromassatge, el gimnàs o les gandules. Tot això, i molt més, configura l’hotel més icònic i amb més història de PortAventura World. Vols saber més coses de l’essència de l’Hotel PortAventura? Allotja-t’hi uns dies i ho descobriràs!