Carnaval arriba a PortAventura World i ho fa d’una manera diferent i molt especial, amb la fusió del Carnaval de Rio de Janeiro i el de Venècia. Del 17 de febrer al 26 de març, viu una festa única i deixa’t portar pels millors ritmes mentre gaudeixes de l’alegria que es respira a totes les desfilades i espectacles que trobaràs a l’interior del Resort.

I perquè visquis encara més aquesta festa, compartim amb tu diverses idees de disfresses de Carnaval. Perquè un Carnaval sense disfresses és com un Nadal sense regals.

Idees de disfresses per Carnaval que sempre triomfen

Any rere any, quan arriba Carnaval, un dels grans dilemes és triar la disfressa. Perquè recordem els carnavals per la disfressa que ens posem. Per això, si no saps què posar-te per celebrar el Carnaval dels Carnavals, et portem algunes recomanacions que sempre triomfen.

 

Malvats del passat: pirates, lladres i bandolers

Si t’agraden les disfresses elaborades, anar de malvat sempre és una opció atractiva. Amb una bona vestimenta, un maquillatge suau i una expressió seriosa, et sentiràs com un bandoler d’època. I si, a més, tries un dolent relacionat amb un dels nostres mons, la caracterització serà encara més realista.

 

No fa falta que esperis a Halloween per anar de monstre

Una idea de disfressa de Carnaval que mai no falla és anar de monstre. És una disfressa elaborada, ja que, a més del pelatge o la indumentària, necessitaràs un bon maquillatge. Això sí, si està ben feta, és una disfressa top i inoblidable que serà l’enveja de molts. A més, tens un avantatge: si fa fred, estaràs ben calentó.

 

Si vas de superheroi, amb les nostres atraccions tindràs superpoders

Has pujat mai a una atracció vestit de superheroi? Doncs si ho fas a PortAventura World, fliparàs molt. La velocitat i la potència de les nostres atraccions amb més adrenalina faran que sentis que tens poders de veritat. I, a més, quedaràs genial a la foto de record.

 

És l’any d’en Nathan Drake, però hi ha més aventurers

Amb motiu de la nova atracció, si hi ha una disfressa que ha de triomfar a PortAventura World aquest any és la d’en Nathan Drake, el protagonista d’Uncharted. És una disfressa senzilla, vistosa i que, des que va néixer la famosa saga de videojocs, no passa de moda. Ara bé, també et pots inclinar per un altre tipus d’aventurer per encaixar amb l’entorn.

 

Una disfressa cinematogràfica és una opció que sempre funciona

Cada any, les pel·lícules i les sèries són una bona font d’inspiració on trobaràs moltes idees de disfresses de Carnaval. Imitar els grans personatges del setè art sol ser una aposta segura si la vestimenta i el maquillatge estan ben treballats. I el millor de tot és que, si la disfressa és ben elaborada, a PortAventura World tens un gran decorat per fer-t’hi fotos de pel·lícula.

 

Màscares i maraques, una aposta infal·lible

Si vols una idea de disfressa de Carnaval infal·lible per visitar PortAventura World, un vestit típic venecià o relacionat amb el món de la samba serà un encert assegurat. Solen ser vestits bonics, icònics i que no necessiten gaires més complements que un somriure esplèndid. A més, pots endinsar-te més en el Carnaval dels Carnavals i viure’l amb més intensitat.

 

Una bona disfressa mola, però… i si la combines amb les disfresses dels teus acompanyants?

Disfressar-te sempre és divertit, però fer-ho en parella o en grup encara ho és més. Si no saps de què disfressar-te i la resta de la família o dels amics tampoc, una disfressa conjunta pot ser la vostra salvació. Moltes disfresses guanyen en espectacularitat si cadascú representa un personatge diferent. I les fotos de record a PortAventura World també seran molt més top.

 

Si ja tens una idea de disfressa per Carnaval, però et falta l’entrada… ¡No esperis més!

El Carnaval dels Carnavals de PortAventura World serà un dels grans esdeveniments de l’any. A més dels xous programats, hi haurà espectacles itinerants perquè no paris de ballar. Sense oblidar-nos de les atraccions, que faran que aquest Carnaval sigui una celebració única.

A PortAventura World ho tenim tot llest per quan vinguis. Només hi faltes tu.

Viu una festa inoblidable.

Visita el Carnaval dels Carnavals