La diversió no té edat i, per això, donem la benvinguda a tothom qui visita PortAventura World. Estàs pensant a visitar el parc amb els més menuts? No pateixis, perquè no tot és velocitat i adrenalina. Descobreix quines són les millors atraccions infantils de cada món perquè tant ells com tu gaudiu de la visita.

 

Un viatge pels sis mons per als més menuts

Recorrerem els cinc mons de PortAventura Park i passarem per les atraccions més divertides i aptes per als més petits. Et presentem les millors atraccions per a nens de PortAventura World:

 

MEDITERRÀNEA

Una bona idea és començar el recorregut pel poble pesquer de Mediterrània i dirigir-se cap a l’Estació del Nord, on una antiga locomotora us esperarà per portar-vos cap al Far West. Durant el recorregut, podreu gaudir de les immillorables vistes i gaudir dels racons més secrets de PortAventura World.

 

FAR WEST

 El tren ha arribat a la seva destinació. Benvinguts al Far West! En aquest poble perdut que s’inspira en la cultura nord-americana, trobaràs tres atraccions per als vaquers més petits.

  • Buffalo Rodeo

    Una pista circular d’autos de xoc adaptada especialment per als nens on l’objectiu és domar i conduir el teu propi búfal.

  • Tomahawk

    Una muntanya russa infantil amb pujades i baixades. Només per als vaquers més valents. Important: alçada mínima d’1,05 m.

  • Carousel

    Els famosos cavallets del Far West són una de les atraccions infantils més visitades. Són ideals per gaudir-los amb la família.

 

POLYNESIA

Ens traiem les botes de vaquer i continuem la nostra aventura a la selva tropical de la Polinèsia Francesa, on es troba Canoes, una atracció amb què els nens podran recórrer en canoa tots els llacs i rius del món de la Polynesia. Palmeres, arbustos, pujades i baixades que els faran sentir com uns veritables aventurers.

 

SÉSAMOAVENTURA

Sens dubte, hem arribat a la millor àrea de PortAventura World per als més menuts, SésamoAventura, on trobaran atraccions amb requisits d’alçada inferiors a un metre. A més, en aquest món fantàstic ambientat en Barri Sésamo, no només trobaràs un munt d’atraccions per als nens, sinó també els seus personatges preferits.

  • Street Mission

    Ajuda el Coco a resoldre una missió secreta en una innovadora dark ride.

  • Waikiki

    Cadires voladores per als menuts més valents que no tenen por de les altures ni de les voltes!

  • La Granja de Elmo

    Un divertit recorregut en tractor per la granja on viuen l’Elmo i els seus amics els animals.

  • El Huerto Encantado

    Un munt de divertits tobogans que s’entrellacen en un espai únic ideal per fer-hi nous amics.

  • El Salto de Blas

    Una atracció de caiguda lliure infantil on tu decideixes a quina altura et vols deixar caure.

  • SésamoAventura Station

    ¿Ho tens tot a punt per viure una nova aventura? En aquesta estació, podràs pujar a la locomotora per dirigir-te cap a un nou món i gaudir durant el recorregut dels immensos monuments del món de China.

 

CHINA

L’aventura oriental està a punt de començar. En aquest món inspirat en la Xina colonial trobaràs, a més de fantàstics restaurants, algunes atraccions destacades per a nens, i fins i tot una zona infantil.

  • Àrea infantil

    Tobogans, gronxadors, ponts, xarxes i tot tipus de jocs infantils inspirats en éssers mitològics.

  • Tea Cups

    Tasses de porcellana gegants que pots fer girar com tu vulguis. Com més voltes, més diversió!

  • Angkor

    Un recorregut en barca per la jungla on hauràs de disparar tots els obstacles que s’interposin en el teu camí amb una pistola d’aigua.

 

MÉXICO

Digues adeu a China (zài jiàn!) i saluda México i la seva exquisida gastronomia, els seus famosos mariachis i les seves atraccions més populars.

  • Armadillos

    Un agradable passeig per la vegetació de México PortAventura a bord d’un simpàtic armadillo.

  • Los Potrillos

    Un divertit passeig a cavall on els més menuts hauran de superar els obstacles a un ritme regular.

Quina alçada mínima cal tenir per pujar a les atraccions de PortAventura Park?

Definitivament, tothom pot divertir-se a PortAventura World. Però, tot i que l’edat no importa, l’alçada sí. Consulta els requisits d’alçada  per entrar a cadascuna de les atraccions.

No oblidis que una altra bona manera de gaudir de PortAventura World amb els més menuts és assistir als shows i espectacles. Consulta els horaris de les atraccions i prepara’t per gaudir amb els teus fills. Tot i això i moltes més coses t’esperen a PortAventura World!

 

Abans de visitar PortAventura World, organitzar la teva escapada o comprar-ne les entrades, cal tenir en compte les condicions d’ús i d’accés a les instal·lacions següents:
PortAventura World es reserva el dret d’organitzar, programar, limitar i tancar l’accés del públic a PortAventura Park, PortAventura Caribe Aquatic Park i Ferrari Land, així com a les seves diferents àrees i serveis. Algunes instal·lacions poden estar fora de servei, suspeses o tancades per motius tècnics, meteorològics, de seguretat o operatius que així ho requereixin. El que s’ha esmentat anteriorment no dona dret a la devolució de l’entrada ni a un canvi de data.