Quant de temps fa que no t’asseus amb la família a fer manualitats? Et proposem que deixis de banda les sèries, els videojocs i les xarxes una estona i provis de fer aquestes divertides manualitats sostenibles en família. T’hi apuntes?

 

Cinc idees de treballs manuals sostenibles per fer aquest Nadal

Paper de regal personalitzat

Aquest Nadal, dona un toc personal als teus regals embolicant-los amb el teu paper de regal. Detalls com aquest són els que marquen la diferència!

Per fer-ho, només necessites papers que tinguis per casa, pintures, corda i deixar anar la imaginació.

tarjeta-navidad

Una taula plena de bons records

Hi ha res millor que decorar la casa amb fotos dels records més bonics de PortAventura? Et proposem unes manualitats amb Polaroids, perquè cada convidat pugui trobar la seva foto. El Nadal és l’època perfecta per gaudir i compartir moments en família, i aquestes manualitats nadalenques són ideals per demostrar el teu amor a qui més estimes.

Per al millor regal…

Aquest any tens previst regalar una experiència emocionant a PortAventura a algú? La millor manera de fer-ho és amb una targeta de regal feta a mà per tu mateix. Nosaltres et donem la plantilla perquè puguis retallar-la i penjar-la a l’arbre de Nadal. Serà el regal estrella, en pots estar ben segur!

L’adorn definitiu

Si vols incloure els amics i la família a l’arbre de Nadal, et proposem unes manualitats nadalenques perfectes i molt divertides: un retallable perquè hi enganxis la foto dels teus amics i la pengis a l’arbre de Nadal.

paper craft

Posa en marxa la teva creativitat!

Aquestes són les nostres propostes de treballs manuals totalment ecològics i sostenibles per personalitzar el teu Nadal i donar un toc de PortAventura a casa. Però t’animem a deixar anar la teva imaginació i fer les teves pròpies creacions! Comparteix un foto del resultat amb el hashtag #PortAventura perquè ho puguem veure.