Si ja has reservat per viatjar a PortAventura World i no vols anar com boig, el pas següent és planificar la teva aventura. Per això, per poder-te moure amb facilitat pel Resort i no perdre’t cap dels atractius que t’ofereix, et deixem amb el nostre mapa i compartim amb tu algunes recomanacions perquè puguis començar a planificar la visita.

Estàs a punt? Comencem amb el recorregut!

 

El mapa de PortAventura World: una gran aventura per recórrer

A PortAventura World cuidem tots els detalls per fer que la teva aventura sigui el més emocionant i inoblidable possible. És per això que l’ambientació, els espectacles i les atraccions de cada món són únics i ben diferents, perquè volem que visquis sensacions extraordinàries a cada món.

 

Mediterrània

Inspirat en un poble típic del Mediterrani, aquest és el primer món que visiten molts dels nostres aventurers, ja que és on hi ha l’entrada de PortAventura Park. Acull una àmplia varietat de botigues i restaurants, però també hi ha atraccions que disparen l’adrenalina, com ara Furius Baco, i espectacles tan emblemàtics com PortAventura Parade o FiestAventura.

 

Polynesia

El següent punt del mapa de PortAventura World és una jungla exuberant, un espai tropical on pots delectar-te amb els sabors més exòtics, gaudir d’alguns dels xous més emblemàtics del Resort, com ara Aloha Tahití o Aves del Paraíso, i sentir la fúria del volcà més refrescant a Tutuki Splash.

 

China

Sense cap mena de dubte, aquest món és un dels grans símbols de PortAventura World gràcies a atraccions com Dragon Khan i Shambhala, dues de les més emblemàtiques del parc. Ara bé, l’àrea de China amaga molt més. D’entrada, pots degustar-hi plats orientals que et submergiran en la cultura asiàtica. També hi ha el Gran Teatre Imperial, amb espectacles on la música i les acrobàcies es converteixen en protagonistes, com el de Divas, un xou que et permet fer un recorregut per la història de la música i que farà que t’entrin ganes d’entonar la majoria de les cançons.

 

México

Si vols contemplar el mapa de PortAventura World amb la perspectiva d’un ocell, aquí ho pots fer pujant a Hurakan Condor. A més, també pots descobrir la cultura mexicana més autèntica visitant el Templo del Fuego o degustant la gastronomia del país asteca mentre gaudeixes de la millor festa a La Cantina.

 

SésamoAventura

Si algun dels mons és el candidat absolut per convertir-se en el preferit dels més petits de la casa és, sense cap mena de dubte, SésamoAventura. Aquí poden conèixer els seus personatges preferits, com ara l’Elmo, en Coco o l’Epi, i passejar per un món ple de color mentre es diverteixen com mai a les diferents atraccions, sobretot a Street Mission.

 

Far West

Si ets amant de l’oest llunyà i tot el que l’envolta, aquest món segur que es converteix en el teu preferit! T’ofereix la gastronomia més autèntica del Far West, espectacles que et faran exclamar «Yee haw!» i atraccions com Grand Canyon Rapids, Silver River Flume i Stampida on sentiràs l’adrenalina a tot el cos. Converteix-te en un autèntic vaquer o vaquera d’època! I, si això et sembla poc, la nova atracció Uncharted està ubicada a prop de Penitence!

 

Ferrari Land

Viu l’alta velocitat i l’adrenalina més extrema al parc dedicat exclusivament al Cavallino Rampante, on pots experimentar com un autèntic pilot d’automobilisme mentre descobreixes la història d’una escuderia màgica en una versió petita, però autèntica, d’Itàlia. I, sí, has de pujar a Red Force sí o sí.

 

Caribe Aquatic Park

A PortAventura World pots viure tota mena d’emocions, sobretot a l’estiu. A més de sentir la màxima adrenalina a PortAventura Park i Ferrari Land, també pots refrescar-te en el nostre parc aquàtic, on pots tirar-te a la piscina, baixar per tobogans vertiginosos, com ara King Khajuna o Barracudas, i prendre el sol com si estiguessis al Carib de debò.

 

Ara que ja coneixes el mapa de PortAventura World, és hora de planificar l’aventura

Com has vist, a PortAventura World volem que visquis l’aventura més completa i que t’emportis un munt de records inoblidables. T’hi esperen adrenalina, espectacles, bon menjar i moltes sorpreses. Només has de planificar la ruta.

 

Vols portar el mapa al mòbil? Descarrega’t l’app!

Encara no tens l’entrada? No esperis més!