La millor música en directe, amb el segell inconfusible d’MTV, i el món d’experiències úniques de PortAventura World s’uneixen per primera vegada per oferir-te un cicle de concerts que et sorprendrà: MTV Push Live by PortAventura World.

Vine a descobrir un esdeveniment musical inoblidable on podràs escoltar destacats artistes emergents i viure emocions úniques amb les atraccions i els espectacles d’un dels millors parcs temàtics d’Europa.

Vols saber més coses d’aquest esdeveniment que encara no s’havia vist mai a PortAventura World? Te n’expliquem més detalls a continuació 😉

 

Una manera diferent de començar l’estiu

Reserva’t els dies 24, 25 i 26 de juny i vine i celebra l’inici de l’estiu a PortAventura World!

Des del teatre Stunt Show, ubicat a Far West, tant tu com els artistes podreu viure una experiència inoblidable. Amb dos concerts diaris, un a les 20.00 h i l’altre a les 22.00 h, sent la passió dels qui comparteixen l’art que tant els apassiona.

Gaudeix de la inconfusible veu en directe de Dani Fernández, del pop en majúscules de Belén Aguilera i del flow de Ptazeta.

I saps el millor de tot? Que podràs dir aquella frase que només es diu quan recordem una cosa tot orgullosos: «Aquell dia jo hi era».

Play video button

Els artistes

Durant els tres dies que dura l’MTV Push Live by PortAventura World, pots gaudir de tres grans artistes amb estil propi que et fascinaran i t’emocionaran.

Aquest cantant i compositor espanyol destaca no només per la seva gran veu, sinó també pel seu amor per la música i per viure per a ella.

Amb tan sols nou anys, i gràcies a una bandúrria que li va regalar el seu avi, va descobrir el quart art i, des de llavors, la música ha format part de la seva vida.

Va ser membre de la banda musical Auryn i aquest 2022 ha tret el seu tercer àlbum en solitari. Un disc que, igual que els dos anteriors, és molt personal i permet percebre un llarg bagatge d’aprenentatges i vivències.

Diuen que és la promesa espanyola del pop, però de promesa no en té res: és una realitat. Des que es va donar a conèixer el 2014 amb versions de cançons famoses a les xarxes socials, al perfil The girl and the piano, l’art d’aquesta jove barcelonina no ha parat de créixer.

Ara, amb 26 anys, ha tret Superpop, el seu primer disc, una obra amb la qual ens mostra el seu costat més atrevit i que no està deixant ningú indiferent. La seva veu única, la seva emoció quan canta i el rerefons del seu treball fan que escoltar-la en viu sigui una experiència increïble.

I el millor de tot plegat és que li queden molts anys de carrera. Molts anys per continuar-nos impressionant.

La trajectòria d’aquesta rapera és igual de sorprenent que la de les seves cançons, que no deixen ningú indiferent.

Ara bé, si una cosa defineix aquesta artista canària és la seva autenticitat. A les seves lletres es mostra tal com és, sense mitges tintes, i canta sobre el que realment sent.

Tot i que fa poc que ha començat a actuar a sobre dels escenaris (el seu primer concert va ser l’abril del 2021), sembla que faci anys que ho fa, perquè la seva desimboltura només es pot expressar dient: renoi!

Viure un dia èpic mai no havia estat tan senzill

Assistir a un dels concerts de l’MTV Push Live by PortAventura World serà una gran experiència. En pots estar ben segur! Però saps com pot ser encara millor? Vivint un dia ple d’aventures i emocions al resort abans del concert.

I pots aconseguir-ho amb les nostres entrades combinades 😉

 

Compra la teva entrada combinada aquí

i afegeix una banda sonora a un dia èpic