La vaixella de les ocasions especials a taula, tota la família reunida i les receptes de tota la vida cuinant-se a foc lent. És desembre, l’època dels dinars i sopars més copiosos de tot l’any.

A més dels plats típics de tot el món, la nostra oferta gastronòmica contempla diferents tipus de dietes i, com no podia ser d’altra manera, a PortAventura World també oferim opcions vegetarianes i veganes!

Si no menges carn o cap producte d’origen animal, a PortAventura World tens opcions especialment pensades per a tu.

BORA BORA: menjar saludable amb vistes a Polynesia

A molts dels nostres restaurants, hi trobaràs opcions vegetarianes i veganes.

Els plats varien segons l’establiment, però sempre van marcats a la carta amb un símbol perquè els identifiquis amb facilitat.

Bora Bora i The Iron Horse són els principals restaurants de PortAventura World on trobaràs plats vegetarians i vegans.

Bora Bora és un bufet lliure amb el concepte gastronòmic plant based. Aquí descobriràs receptes increïbles elaborades amb aliments d’origen vegetal, com ara llegums, fruita, verdura, cereals, llavors whole grain i fruita seca. Tot natural i deliciós!

THE IRON HORSE

Al restaurant The Iron House també se serveix un menú vegà/vegetarià amb propostes variades, com ara amanides, verdures o llegums, preparades amb molta cura perquè arribin a taula de la manera més natural.

A més, en aquest restaurant trobaràs menjar apte per a celíacs, perquè a PortAventura World no ens descuidem de ningú! 😊

LA COCINA DE EPI I SNACK BARS

D’altra banda, a SésamoAventura trobaràs La Cocina de Epi, amb una carta que ofereix un menú vegetarià que se supera cada temporada. Alguns dels seus plats estrella són el risotto de bolets i el pastís de verdura amb salsa de tomàquet!

També trobaràs altres propostes veganes en diferents snack bars del parc, com ara Taquería La Catrina, on podràs prendre un deliciós taco vegetal, La Cantina de México o Racó de Mar. Les seves hamburgueses vegetarianes són increïbles!

Ja tens gana? Recorda que a PortAventura World sempre tindràs una taula a punt per gaudir dels plats més saludables i naturals, elaborats amb tot l’amor pels millors xefs!

Viu una aventura inoblidable, recupera forces i menja’t el món!