− Ja saps què faràs la Nit de Nadal i la revetlla de Cap d’Any?

− El de sempre, oi?

− O vols unes festes diferents?

Perquè si vols viure un Nadal realment inoblidable, no esperis més i reserva amb nosaltres fins al 24 o el 31 de desembre.

Perquè a PortAventura World també hi ha sopars nadalencs i màgia. De fet, l’estada inclou un sopar especial nadalenc i una vetllada amb xous, sense oblidar-nos de l’adrenalina, la visita als nostres mons i una ambientació de somni. Fa bona pinta, oi?

El que encara fa millor pinta és que als nostres parcs no hi ha cabuda per a sobretaules inacabables amb anècdotes que tothom coneix, ni per a presentacions incòmodes de la parella a la família; i encara menys per a cunyats pesats que vols que se’n vagin ja cap a casa seva.

I és que a PortAventura World, la felicitat no és una paraula: és l’estat d’ànim que impregna tots els dies que passes amb nosaltres.

Reserva la teva estada en un dels nostres hotels tematitzats (El Paso, Gold River, PortAventura, Colorado Creek i Mansión de Lucy) i, a més d’una estada irrepetible, tindràs accés a PortAventura Park i Ferrari Land. Vols passar una nit amb nosaltres? Doncs tindràs dos dies de parcs. Vols passar dues nits amb nosaltres? Doncs tindràs tres dies de parcs. I ves sumant.

Perquè et mereixes un Nadal millor i viure’l a PortAventura World només suma.

I per a la revetlla de Cap d’Any?

Se t’acut un pla millor que començar l’any des d’una muntanya russa? O hauríem de dir muntanya xinesa?

Dona la benvinguda al 2023 com mai! Amb els nostres paquets de Cap d’Any, a PortAventura World pots gaudir de les millors atraccions durant el dia i d’una gran festa la nit del 31 de desembre, amb sopar de gala, raïm, cotilló i festa amb discoteca al Centre de Convencions!

Però el millor és l’energia amb què tancaràs el 2022 per donar la benvinguda al 2023, ja que podràs pujar a Shambhala, Dragon Khan, Red Force i la resta d’atraccions. Si això no és començar l’any sense estar-te de res, només et faltarà despertar-te el dia 1 i gaudir d’un bon esmorzar als increïbles bufets dels nostres hotels.

Et mereixes regalar-te un Cap d’Any inoblidable amb la família o els amics. L’any nou ve ple de grans moments i ara és el moment d’encetar-lo amb una experiència inesborrable. T’hi esperem!