La millor manera de gaudir d’Uncharted: L’Enigma de Penitence, la nostra nova dark ride, és adquirint l’entrada a PortAventura Park a través dels nostres canals oficials, per exemple, el web o les taquilles del parc. Però per als més explorers, també hi ha una altra manera d’accedir a la muntanya de Penitence.

Com?

Per l’entrada secreta!

Del 8 de juliol al 14 d’agost, el cotxe més aventurer del món seguirà un itinerari misteriós per diferents localitats de la Costa Daurada.

La teva missió és trobar-lo. Quan l’hagis localitzat, escaneja el QR que hi ha al bastidor. I llavors arribarà el gran moment que qualsevol cercador de tresors porta esperant tota la vida. Al mòbil veuràs un formulari. Emplena’l i entraràs en el sorteig d’una entrada!

 

Què t’espera a dins de la muntanya de Penitence?

A dins de la muntanya més misteriosa de PortAventura Park t’hi espera Uncharted: L’Enigma de Penitence, una dark ride que té l’honor de ser una de les més grans i al·lucinants d’Europa.

Durant el recorregut, de més de 700 metres, t’hi esperen revolts increïbles i vertiginosos, caigudes laterals que t’agafaran desprevingut, sorprenents animacions en 3D, una història immersiva que et farà sentir com l’autèntic protagonista de la pel·lícula i un munt de sorpreses més que et deixaran sense paraules.

A més, l’atracció inclou un entorn perfectament tematitzat que et permet experimentar el mateix que un autèntic cercador de tresors.

Quan surtis de l’atracció, veuràs la botiga Uncharted, on pots adquirir un record de l’atracció per emportar-te a casa un trosset del tresor asteca. Aquí també hi ha souvenirs del parc, perquè PortAventura Park és la llar dels autèntics aventurers.

I si tens una discapacitat que no et permet pujar a l’atracció, no et preocupis, perquè Uncharted: L’Enigma de Penitence també inclou una innovadora experiència de RV.

Posa’t les ulleres de realitat virtual i sent exactament el mateix que qualsevol passatger quan puja a les vagonetes!