Dreams Destacado

Fa dos anys va néixer un somni amb un sol objectiu: fer realitat altres tipus de somnis. PortAventura Dreams sorgeix com una iniciativa de la Fundació PortAventura amb la voluntat de donar un respir a famílies amb fills que han passat temporades llargues hospitalitzats.

S’acosta l’aniversari de la creació d’aquesta iniciativa i et volem convidar a conèixer l’essència de PortAventura Dreams, el projecte més emocionant de PortAventura.

Play video button

En què consisteix PortAventura Dreams?

La malaltia potser encara hi és, però podem ajudar a combatre la tristesa amb dosis d’alegria. PortAventura Dreams és un programa que inclou una estada gratuïta de sis dies per a menors d’entre 4 i 17 anys que han patit, o pateixen, alguna malaltia greu, perquè, amb les seves famílies, puguin viure una experiència inoblidable i renovadora.

Dreams Village és una espai de 8.850 m2 amb sis habitatges equipats per acollir, cada any, prop de 200 famílies. L’estada inclou accés als tres parcs de PortAventura World, però, a més a més, perquè tots aquests petits valents puguin gaudir d’una experiència única, també inclou activitats ludicoterapèutiques que fomenten moments d’unió familiar, així com espais de joc, un camp de futbol i sales polivalents perquè puguin conèixer altres infants amb històries de vida similars.

Dreams Opening

El programa de la Fundació PortAventura vol destacar la importància del benestar emocional en la lluita contra la malaltia i brindar suport, unió i motivació a les famílies afectades. Des dels hospitals col·laboradors del projecte ─l’Hospital Universitari Niño Jesús de Madrid i els hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron de Barcelona─, un comitè mèdic format per psicòlegs i treballadors socials selecciona famílies amb un teixit psicoemocional que necessita una recuperació intensa. Abans de l’estada, un equip d’especialistes treballa amb els infants durant tres mesos per definir els objectius psicològics en què s’hauran de centrar els esforços abans, durant i després de l’estada. Dreams és una part clau en la teràpia de recuperació del menor i combina la dosi justa de treball amb diversió, alhora que ofereix un acompanyament terapèutic complet.

Dreams Families 4 Dreams Families 2 Dreams Families

Ja són 168 famílies les que s’han pogut beneficiar del programa PortAventura Dreams, i el resultat d’aquests dos primers anys ha estat molt satisfactori, amb la qual cosa es preveu acollir 200 famílies més l’any que ve. PortAventura Dreams continuarà construint històries al costat de petits grans superherois que ens ensenyen a ser valents.

Aquest somni tot just comença.