A PortAventura sabem que és tan important saber-se divertir com ser conscients del món que ens envolta. Per això, cada dia treballem per ser més sostenibles, més solidaris i més justos. Avui t’expliquem alguns dels nostres compromisos amb el medi ambient que potser encara no sabies.

Reciclem i estem orgullosos de fer-ho

Per a nosaltres és molt important assegurar que tots els residus del parc es reciclin i, d’aquesta manera, reduir al màxim l’impacte mediambiental de PortAventura. Per això, tenim un gran pla que ens ajuda a aconseguir-ho:

Plàstics:
Es duen a un sistema de recuperació per a l’elaboració de nous plàstics.
Vidre:
Del vidre que fem servir, en surten nous envasos. No és màgia, se’n diu reciclar.
Cartó:
Et sorprendria saber quantes vegades es recicla el nostre paper i es converteix de nou en paper o cartó.
Orgànic:
Convertim aquest residu en compost per fer-lo servir com a adob.
Resta:
Es converteix en combustible per a fàbriques. Increïble, oi?
Llaunes:
El metall es fa servir per fer llaunes noves i altres productes metàl·lics.

Vols veure una de les nostres iniciatives de reciclatge més originals?

Per Nadal, vam voler incloure una proposta de reciclatge a l’arbre de Nadal amb un arbre d’ampolles reciclades i reciclables amb la col·laboració del nostre partner Veri. Oi que va quedar bonic? I sostenible! Si vols saber-ne més coses, dona una ullada al nostre blog.

 

Compromesos amb la lluita contra el malbaratament alimentari

Lluitem contra el malbaratament alimentari, tant als nostres hotels i restaurants, com en el menú del nostre personal. Tenim tres regles molt senzilles que també et poden ajudar a tu:

  • No mengis amb els ulls, tria només el que et menjaràs.

  • Comença amb quantitats petites i, si encara tens gana, repeteix.

  • Si et queda menjar al plat, emporta-te’l per a més tard.

Protegim la biodiversitat

A PortAventura som conscients de la necessitat de protegir i cuidar la biodiversitat. Per això, posem especial atenció a la colònia d’orenetes que tenim al parc. Aquestes aus tenen una funció ambiental molt important perquè es converteixen en excel·lents indicadors de la qualitat de l’aire i de l’aigua del lloc on són. Coneixies aquests habitants de PortAventura World?

I això tan sols és el començament

Aquestes són algunes de les nostres iniciatives per aconseguir un impacte mediambiental positiu, i amb les quals volem contribuir a diverses causes. Però només són la punta de l’iceberg dels nostres compromisos! Et convidem a afegir-t’hi sent més sostenible o col·laborant amb la nostra fundació. Junts formem un gran equip!