Arriba el Carnaval a PortAventura World, i l’adrenalina i la diversió se sumen a l’inesperat per portar-te una festa que serà més que inoblidable. I no és per menys: dos dels carnavals més famosos del món s’uneixen per celebrar una festa en què l’alegria, el ball i l’elegància et faran viure el Carnaval com mai l’has viscut.

Però saps com pots viure un carnaval encara més especial a PortAventura World? Convertint-te en el Rei o la Reina del Carnaval dels Carnavals!

Com? Ara t’ho expliquem!

 

Si vols que et coronin, prepara la millor disfressa

Per molt que hi hagi bona música, grans balls i un munt de confeti, un carnaval sense disfresses no és un carnaval. I el Carnaval de PortAventura World no n’és cap excepció.

Volem viure el Carnaval més autèntic i que tu també el visquis. Per això, t’animem a visitar-nos amb la teva millor disfressa i a convertir-te en el Rei o la Reina del Carnaval dels Carnavals.

Per aconseguir-ho, només t’has de currar la disfressa més PortAventurera inspirada en els mons de PortAventura World i visitar PortAventura Park el dissabte 18 de febrer. El nostre equip de xarxes socials et buscarà! Si et converteixes en candidat, automàticament entraràs en una votació en línia amb la qual la resta d’aventurers triaran el Rei o la Reina.

Però això no és tot… Si et coronen, guanyaràs una estada per a dues persones en un dels hotels del Resort i podràs formar part de la Carnival Parade de l’11 de març.

 

Necessites idees? Te’n donem!

Triar la disfressa no és fàcil i encara menys si t’ha de convertir en el Rei o la Reina del Carnaval dels Carnavals de PortAventura World. Per això, et recomanem que t’inspiris en les idees de disfresses que et suggerim per al Carnaval dels Carnavals. I així segur que ens sorprendràs el pròxim dissabte dia 18!

Play video button

La corona del Carnaval dels Carnavals t’espera

Com pots comprovar, el Carnaval de PortAventura World està ple de sorpreses. Aquesta n’és una, però n’hi haurà més! Per descobrir-les, visita el Resort durant el Carnaval dels Carnavals i deixa’t portar pel ritme i l’alegria d’una festa que serà inoblidable.

 

Vols ser el primer Rei o Reina del Carnaval dels Carnavals de PortAventura World?

T’hi esperem el dissabte 18 de febrer!