Segur que alguna vegada has somiat que et deixaves la pell en una ferotge batalla intergalàctica, aconseguies sobreviure en un món postapocalíptic i ple de zombis ultrarealistes, i formaves part de l’univers de Far Cry.

Doncs ja et pots despertar perquè no és cap somni. Tot això ho pots viure de veritat amb la nova experiència de RV que aviat inaugurarem a PortAventura World i que es diu Zero Latency! Com ho veus? Bé, oi? Doncs continua llegint per descobrir-ne tots els detalls. Et fascinarà.

 

Explora, juga i conquereix!

A PortAventura World tenim l’ull posat en els últims avenços tecnològics perquè ens agrada sorprendre’t sempre amb noves aventures. Estàs a punt per viure aquesta experiència de RV? Els teus ulls no s’ho creuran, en pots estar segur.

I en què consisteix realment?

Imagina’t un immens camp de batalla de 200 m2. Tu i els teus acompanyants us poseu les ulleres de RV amb auriculars, trieu la història que us ve de gust viure i… BUM! De cop i volta sou en un món increïble que no havíeu vist mai.

Us podreu moure amb llibertat i seguretat per tot l’espai, sense cap corda ni arnès que us limiti el moviment. Ara bé, haureu de tenir els ulls ben oberts perquè segurament topareu amb un munt de perills.

Però no patiu gens perquè, a més de donar-vos unes ulleres de RV amb auriculars per no perdre-us res del que passa al voltant vostre, també tindreu un controlador que us permetrà interactuar amb l’entorn i experimentar què se sent quan es dispara una arma o agafeu objectes inimaginables i entreu en contacte directe amb els personatges.

 

Quines experiències hi pots viure?

Aquesta nova aventura t’obre les portes a universos fantàstics com Sol Raiders, un viatge intergalàctic on tens la missió de recuperar el control del Sol, la font d’energia més gran de la nostra galàxia.

A Outbreak Origins, en canvi, has de trobar la cura d’un virus mortal i enfrontar-te amb una gran epidèmia de zombis que semblen de veritat. Corre, afina la punteria i dispara si no vols que t’enxampin.

Si t’apassiona el Carib, no et perdis Far Cry. Tot i que t’avisem que no hi viuràs unes vacances precisament tranquil·les, sinó més aviat mogudes, ja que hauràs d’aconseguir tot el necessari per desaparèixer i evitar que t’atrapin.

Si prefereixes els mons fantàstics, amb extraterrestres, balenes voladores i personatges acolorits, t’animem a desafiar la gravetat a Engineerium. Posa a prova la teva capacitat per coordinar la ment i el cos mentre connectes plataformes. Però vine acompanyat d’un bon equip perquè en aquest joc, el treball cooperatiu és la clau de l’èxit 😉.

Doncs au, ja coneixes algunes de les aventures que pots viure a la nova experiència de RV que t’oferim. Però n’hi ha moltes més! Vine a PortAventura World i descobreix-les totes.

 

Informació pràctica abans de venir

Per ser jugador, has de tenir 13 anys complerts i has d’arribar 30 minuts abans de l’inici de la partida perquè puguem donar-te les indicacions de seguretat i fer-te la introducció del joc.

S’hi pot participar en grups de fins a vuit persones juntes. Els participants no poden tenir epilèpsia, sordesa o anar en cadira de rodes. Aquesta VR Experience tampoc no està recomanada per a persones amb alguna malaltia cardíaca ni dones en un estat avançat de l’embaràs.

I ara que ja ho saps tot, només et falta el més important: triar el teu superequip i preparar-te per a una aventura que recordaràs tota la vida!

A punt per descobrir-ho? No esperis més i reserva aquí!