Arriba Sant Jordi, la increïble festa de la cultura i de l’amor en què roses i llibres omplen els carrers de Catalunya i ens recorden que cada petit moment és perfecte per viure una gran aventura.

Vols ser el protagonista de la teva pròpia llegenda?

Doncs vine a PortAventura World el 23 d’abril! Tenim tres parcs, sis àrees temàtiques, més de 40 atraccions i molts espectacles. En definitiva: aventures a tort i a dret!

Continua llegint per descobrir-ne algunes!

La història de sant Jordi neix en un municipi de la província de Tarragona, molt a prop del nostre resort!

Diu la llegenda que un drac tenia tota la població atemorida. Per calmar-lo, els habitants li lliuraven un sacrifici cada any, fins que un hivern va arribar el torn de la princesa. Per sort, un cavaller valent va aconseguir salvar-la en el darrer moment. Amb la seva espasa va abatre el monstre, i de la ferida de l’animal va sorgir un preciós roser.

A PortAventura World tenim un drac molt ferotge: no fa créixer roses, sinó adrenalina pura. No té les ungles llargues, però farà que les teves es clavin allà on puguin per agafar-se ben fort. I tampoc té ales, però vola a tota velocitat i et farà cridar amb els seus 8 loopings de més de 50 metres d’alçària. T’atreveixes a domar-lo per convertir-te en un heroi o una heroïna?

La llegenda de sant Jordi ocupa pàgines i pàgines de llibres de tota mena, el 23 d’abril és molt bon moment per animar els més petits de la casa a llegir el seu primer llibre.

L’hàbit de la lectura té molts beneficis tant per a adults com per a infants: exercitar el cervell, fomentar la curiositat i augmentar la concentració en són alguns. Els llibres ajuden a despertar la nostra imaginació i creativitat, enriquint el nostre món interior. Tant si als teus fills els agrada llegir, com si no, anima’ls a venir a PortAventura World a descobrir un món ple de color i personatges sorprenents: SésamoAventura!

Aquesta àrea de PortAventura World està dedicada als més petits: aquí podran conèixer els personatges de Sesame Street®, pujar a atraccions i menjar a restaurants plens de màgia i diversió.

La nostra proposta per al 23 d’abril? Combinar lectura i aventura, perquè llegir als nostres mons t’endinsarà més en cada història!

Si estàs llegint sobre un emperador asiàtic, agafa el teu llibre favorit i vine a llegir-lo a la nostra China. Si el personatge de la teva història és un intrèpid caçador de tresors, gaudeix de la lectura sota les palmeres tropicals de la Polynesia o a l’àrid desert de Far West. I si el teu llibre narra les aventures d’un antic guerrer maia, México és el teu lloc!

 

Aquest Sant Jordi a PortAventura World tenim un pla perfecte per a tu, i moltes sorpreses!

Vine a passar un dia d’emoció i desconnexió que segur que no oblidaràs! Paraula de drac!