Exploradors i exploradores del món! Des de PortAventura World us volem convidar a començar a encendre les torxes i preparar tot el vostre equip de cercadors de tresors: l’aventura Uncharted està a punt de començar.

Les obres de la nova atracció han entrat en la fase final, una fase en què el recorregut, les vagonetes, els efectes audiovisuals i tots els secrets que us pugueu imaginar ja estan gairebé sincronitzats per crear una experiència única que mai no oblidareu.

Teniu curiositat? Doncs continueu llegint per saber-ne més coses!

 

Tan real com la millor de les fantasies

Com no podia ser de cap altra manera, aquesta atracció la trobareu a l’àrea de Far West, entre muntanyes, rius salvatges, coves i mines.

Tal com ens expliquen Victoria Salazar —cap d’Arquitectura i Tematització— i Verónica Fernández —cap de Gestió d’Obra del projecte—, l’atracció estarà totalment integrada en el món de l’oest llunyà, amb un realisme mai vist que farà endinsar-vos en la història i us posarà en la pell dels enginyosos protagonistes de la pel·lícula.

A més de la seva ubicació, és important destacar que tota la tematització s’ha consensuat amb els creadors de l’imaginari visual de la pel·lícula i s’ha creat utilitzant les últimes tecnologies existents, com el modelatge 3D.

Us deixem aquí la conversa que vam tenir amb elles perquè pugueu fer-hi un cop d’ull i veure com està quedant. Tenim unes ganes infinites de veure-us-hi!

 

Descobriu com ha avançat el procés de construcció

Play video button

Una dark ride tan segura com addictiva

A més d’aconseguir que la nova atracció Uncharted us desperti mil emocions i batecs, des de PortAventura World no hem deixat de treballar ni un segon per garantir les màximes condicions de seguretat. Per explicar-vos tot aquest procés, hem parlat amb els dos responsables del departament de Manteniment, que ens han donat dues grans notícies.

La primera: que tal com esperàvem, el disseny i el funcionament han superat totes les proves de seguretat.

I la segona, i encara més emocionant: que per superar-les, òbviament, hem hagut de posar l’atracció en un funcionament i us podem dir que les primeres vagonetes ja estan rodant!

No tenim paraules per expressar el que sentim, probablement similar a allò que van viure en Nathan i en Sully quan van trobar el tresor, així que compartim amb vosaltres el vídeo perquè pugueu veure-ho amb els vostres propis ulls.

 

Prova i procés de certificació de la nova muntanya russa

Play video button

Vols estar al corrent de totes les notícies? Subscriu-te a la nostra newsletter

A la newsletter t’expliquem els últims secrets i compartim una de les dates més importants de l’any: el dia exacte de la inauguració!

Un cop en marxa, només faltarà el més important perquè tota la feina feta tingui sentit: que en gaudeixis una i altra vegada mentre crees cents de records inoblidables.

Ah! I si trobes el tresor, si us plau, no t’oblidis de nosaltres 😉