Visitar PortAventura World és viure multitud de moments irrepetibles i emocions úniques, però també és sentir que ets en un lloc diferent en funció del moment de l’any que decideixis recórrer els nostres mons. I és que, si alguna cosa fa característic el nostre resort, és que és totalment diferent visitar-lo en una època o altra de l’any.

Per això, segons el moment en què vulguis viure les teves aventures, et trobaràs amb una mena, o altra, d’aventurers. Vols saber quines són? T’agradaria saber si pertanys a alguna d’aquestes menes? Doncs continua llegint. 😉

 

L’afluència de gent a PortAventura World: quina és la millor època per visitar-nos segons el teu esperit aventurer

L’afluència de gent a PortAventura World és constant des de l’inici de la temporada fins que s’acaba. Milers de persones recorren els nostres mons a la recerca de gran sensacions i records, i ho fan deixant-se portar per l’esperit que duen a dins. Perquè no és el mateix visitar-nos a la primavera que fer-ho a la tardor, a l’estiu o per Nadal. Quina és la millor època per venir a PortAventura World? Qualsevol època de l’any és bona!

 

L’estiu: els mesos amb les aventures més refrescants

A molts aventurers els agrada visitar PortAventura World durant aquesta època perquè els encanta refrescar-se. Gaudeixen quan els toca l’aire a la cara des de dalt de Red Force, Shambhala o Dragon Khan, però també són autèntics amants de les atraccions d’aigua de PortAventura Park.

De fet, durant aquests mesos és habitual veure persones xopes de dalt a baix. I és que la calor fa que molta gent vulgui aprofitar l’oportunitat per remullar-se a Tutuki Splash, Grand Canyon Rapids o Silver River Flume mentre xisclen: «Compte, que ve el tronc!».

Això sí, la gent que és molt calorosa acaba visitant Caribe Aquatic Park per gaudir d’una bona remullada plena d’adrenalina.

Però això no ho és tot. També és l’època ideal per viure un dia d’aventures, llarg i intens. Durant aquests mesos, PortAventura Park tanca més tard i tornen espectacles com FiestAventura o Noches de Fuego en Tahití, dos xous impressionants que et causaran gran admiració.

 

Halloween: per a la gent que s’ho vol passar terroríficament bé

Sense cap mena de dubte, una de les èpoques amb més concurrència a PortAventura World és Halloween. És clar! És el moment on els amants de la diversió més terrorífica s’ho poden passar genial a tot el resort.

Durant aquest període, els aventurers no només poden admirar una decoració especial amb motiu de l’ocasió; també poden visitar els diversos passatges del terror per viure emocions dignes de pel·lícula.

A més, alguns dels espectacles s’adapten, com per exemple Bang Bang West, que passa a dir-se Bang Bang Halloween. I el mateix passa amb el menjar, amb una oferta de plats temàtics i divertits de tastar.

No tenim cap dubte que és el millor moment per als amants d’aquesta època de l’any. I saps el millor de tot? Si de veritat tens esperit de Halloween, pots disfressar-te i fer-nos un bon ensurt. 👻

 

Nadal: aventures que són un regal

L’última època de l’any de PortAventura World és una de les més alegres i amb més colors del resort. Per això, el Nadal és l’època en què qualsevol aventurer amb esperit nadalenc ens hauria de visitar, sí o sí, com a mínim una vegada.

Tots els mons s’engalanen perquè els amants de les festes nadalenques es posin en #MoodNadal i gaudeixin de la il·lusió d’aquesta època tan màgica. A més, durant aquestes setmanes ens visiten el Pare Noel i els Reis Mags, que, a més de pujar a les atraccions (també els agrada l’adrenalina), aprofiten per recollir les cartes dels més petits.

I si això encara et sembla poc, també tenim una oferta de restauració molt nadalenca i espectacles especials per a aquestes dates tan assenyalades.

Això sí, si vols viure l’experiència al màxim, et recomanem que t’allotgis amb nosaltres unes quantes nits per poder viure el Nadal més aventurer més d’un dia.

 

La primavera: l’aventura fa bullir la sang

Si a la primavera PortAventura World està ple d’aventurers amb ganes de viure proeses és perquè, cada any, el resort inaugura la temporada tan bon punt comença aquesta estació.

Ens passem diverses setmanes amb les portes tancades preparant la nova temporada i, quan obrim, un munt de persones ens visiten amb ganes de posar-se en #MoodAventura i viure tota mena d’emocions pujant a les atraccions amb més adrenalina, gaudint dels espectacles més increïbles o viatjant pels nostres mons únics.

A més, per inaugurar la temporada, sempre preparem alguna sorpresa. Com quina? Si t’ho xerrem, ja no serà cap sorpresa. 😜

 

Si t’agrada tot, qualsevol època de l’any és bona

Com has pogut llegir, hi ha molts tipus diferents d’aventurers que visiten PortAventura World i, en funció de l’època que vinguis, en veuràs uns o d’altres. Ara bé, si t’agrada tot i vols viure aventures tot l’any, pots compartir-les amb tota mena de persones.

Ara bé, depenent de les dates que ens visitis, et recomanem comprar un Passi Express per poder gaudir al màxim de l’experiència, sigui quina sigui la que hagis triat. 😉

 

Vinguis quan vinguis,

T’hi esperem!