Sou molts els aventurers que vau visitar PortAventura World de petits i que voleu tornar-hi de grans. És un lloc ple de bons records i on podeu tornar a viure grans emocions, i d’altres totalment insòlites, ja que cada any ens renovem per sorprendre-us.

I saps el millor de tot? Que si et preguntes amb qui venir a PortAventura World, tens tota mena d’opcions. Si no t’ho creus, continua llegint.

 

A PortAventura World tenim plans per a tothom

Si visitar PortAventura World es converteix en una gran experiència per a tantes i tantes persones és perquè totes viuen moments únics que no poden viure enlloc més. I és que al Resort volem que, siguis com siguis i vinguis amb qui vinguis, t’ho passis d’allò més bé. I per això tenim una oferta ben variada.

 

PortAventura World amb els amics

Si et preguntes amb qui venir a PortAventura World, segur que automàticament penses en algun amic o amiga. És el lloc ideal per venir amb els amics, ja que hi trobareu tota mena d’emocions.

Atraccions com ara Shambhala, Dragon Khan o Red Force, entre moltes d’altres, us dispararan l’adrenalina i faran que us ho passeu genial. Amb els xous podreu descansar mentre us divertiu. I, quan s’acabi el dia, si us allotgeu en un dels nostres hotels, podreu prendre alguna cosa tranquil·lament mentre recordeu les aventures viscudes.

A més, si us agrada sortir de festa, Salou és molt a prop i hi ha un munt de locals d’oci nocturn on podreu ballar molt millor que un tiktoker.

PortAventura World en família

Viatjar a PortAventura World en família ja s’està convertint en una tradició que passa de generació en generació. Els qui abans éreu els fills ara sou els pares i voleu que els petits de casa puguin viure el mateix que vau viure durant la vostra infància.

A més, al Resort hi ha tota mena d’atraccions, espectacles i jocs perquè els més petits puguin divertir-se, tant sols com amb altres nens o amb els pares (tu, si tens fills).

Si vols saber a quines atraccions poden pujar per planificar la ruta, no et perdis la nostra guia infantil d’atraccions, amb tota la informació que necessites.

 

PortAventura World amb la parella

Fa temps us vam compartir algunes idees de plans per passar un bon cap de setmana amb la parella al Resort i, tot i que és una opció magnífica, la veritat és que qualsevol dia de la setmana és bo per venir i gaudir d’un viatge romàntic a PortAventura World.

Entre moltes altres coses, podeu gaudir d’una passejada romàntica a gran velocitat al damunt d’un drac, del capvespre amb un skyline de somni o celebrar un sopar íntim en algun dels nostres restaurants.

 

Team building a PortAventura World

Si ets el cap o el responsable de personal de la teva empresa, has de saber que viatjar a PortAventura World pot ajudar-te a millorar l’estat d’ànim dels treballadors.

A més de les atraccions, tenim un Convention Centre, un espai de 20.000 m² amb 24 sales de reunions aptes per a grups grans i totalment equipades per a activitats de team building.

No només reforçaràs les relacions dels treballadors; també promouràs el seu esperit d’equip i la seva motivació, a més d’ajudar-los a descarregar tensions. Això és el que tenen de bo les nostres atraccions, que ajuden a alliberar l’estrès del dia a dia.

 

PortAventura World per a escoles

Si ets professor i vols que els teus alumnes visquin un viatge inoblidable, no pots desaprofitar l’oportunitat de visitar PortAventura World amb el teu grup. A més de viure un munt d’aventures, aprendran sobre les cultures en què s’inspiren els nostres mons.

A més a més, un viatge d’aquestes característiques ajuda a millorar la relació entre els alumnes i el professor. La tensió que pugui sorgir a les aules pot desaparèixer i saber que, si es porten bé, aniran de viatge redueix els conflictes fins al dia del viatge.

Si vols saber més coses sobre com viatjar a PortAventura World amb el teu grup, descobreix com motivar-los al Resort i no et perdis el programa EcoEduca.

 

Venir sol també és un bon pla

Si no saps amb qui venir a PortAventura World, venir tot sol també pot ser una gran experiència. Algunes atraccions tenen cues singles, els espectacles són igual d’emocionants i t’estalvies haver de posar-te d’acord amb els acompanyants per anar on realment vols anar.

 

Si ja saps amb qui venir a PortAventura World, veniu junts 😉

Com veus, vinguis amb qui vinguis a PortAventura World, serà un gran pla. Els nostres sis mons estan pensats perquè hi trobis l’emoció que busques en cada moment i puguis passar-t’ho d’allò més bé quan t’embarquis en les teves aventures al nostre Resort.

 

Vens? T’hi esperem