Feliç any nou 2024!

Volem desitjar-te un nou any ple de salut, fortuna, adrenalina i grans dosis de diversió. Però abans, ens agradaria donar-te les gràcies per tot el que hem viscut amb tu el 2023.

Sense cap mena de dubte, l’any que deixem enrere passarà a la història com un dels més inoblidables. I això no hauria estat possible sense tu!

Durant aquests 365 dies has creat mil records. Has pujat a les atraccions més salvatges, com Furius Baco o Shambhala. Has gaudit de tota l’emoció dels nostres espectacles. Has convertit els nostres hotels en llocs on la diversió mai descansa. En definitiva, has donat sentit a aquest gran somni que és PortAventura World i ens has inspirat per continuar evolucionant i creixent. Així que…

GRÀCIES!

Mira aquest vídeo per recordar alguns dels moments més significatius que hem viscut junts durant aquests dotze mesos i no oblidis que t’esperem per convertir el 2024 en un any encara millor.

Play video button

El Carnaval dels Carnavals

El 2023 va començar amb un Carnaval en què podies enlluernar-te amb les disfresses i espectacles venecians més autèntics, amb tota la samba i el color de Rio, i amb els costums més autèntics de Mèxic. Tot això sense moure’t de PortAventura World!

Va ser increïble veure’t riure, saltar, ballar i moure’t al so de totes les bogeries que vam preparar.

Un estiu inoblidable

Junts, vam viure el primer estiu MADE TO REMEMBER de la nostra història. Un juny, juliol i agost en què vas baixar a tota velocitat pels tobogans més vertiginosos i et vas capbussar a cada piscina de Caribe Aquatic Park.

Ja saps que no és el mateix un estiu que un estiu inoblidable, i tu has deixat empremta a la memòria de tots els que formem PortAventura World!

Uncharted, un enigma per descobrir mil vegades

L’arribada a PortAventura World de la nova atracció Uncharted també va ser un gran motiu de celebració. I és que no és una atracció qualsevol, sinó una de les dark rides més bestials d’Europa!

Recordes la primera vegada que hi vas pujar? Nosaltres sí! Eres la peça que faltava perquè la muntanya de Penitence brillés amb llum pròpia.

Un Halloween que es quedarà amb tu per sempre 

El 23 de setembre s’acostava Halloween, i els nostres parcs i hotels van ser presos per una infinitat de personatges vinguts d’un altre món. Catrina, El Boig i La Bruixa van convertir cada segon en un malson terroríficament divertit, i vas poder sorprendre’t amb molts espectacles i passatges que només obren les portes durant aquesta època de l’any.

Quin va ser el teu favorit? Segur que encara sents esgarrifances en recordar-lo!

Un Nadal que durarà tota la vida

L’any va acabar sense estar-se de res, amb un Nadal en què les millors llums i guarniments van il·luminar completament PortAventura World. El Bosque Encantado, el Pare Noel, l’arribada dels Reis, Chilly Willy… Uau! Només ens va faltar cantar nadales i ballar sobre gel. Ah, no, que això també ho vam fer!

Tenir-te a prop va ser el nostre millor regal!

Esdeveniments especials

A més, 2023 va venir carregat d’esdeveniments i fites inoblidables: la Pride Night. Haver-nos convertit en una companyia B Corp gràcies al nostre impacte positiu en la societat i l’entorn.

L’acció «Pedro, aquest estiu no l’oblidarem», la instal·lació de centenars de plaques solars…

També vam inaugurar la nostra primera experiència de realitat virtual. Un espai en què, abillat amb unes ulleres i controladors especials, pots traslladar-te a altres universos i mons carregats d’aventura, com ciutats plenes de zombis o un nou planeta per descobrir

I vam decidir acabar l’any amb una gran acció: instal·lant una lona gegant en ple centre de Madrid explicant la nostra campanya per regalar una entrada a tots aquells que no havien estat afortunats en la loteria per només un número.

En definitiva, 2023 ha estat molt Made to Remember, però no ens conformem amb això.

T’esperem a partir del febrer al millor Carnaval que has viscut mai. Ja pots anar pensant en la teva millor disfressa! La decoració, la diversió i l’adrenalina van a càrrec nostre!