L’estiu és a tocar, la calor es fa notar i busquem plans per refrescar-nos una mica. I sí, PortAventura World és el lloc ideal per fer-ho perquè, a més de les atraccions d’aigua de PortAventura Park, també hi ha les piscines i els tobogans de Caribe Aquatic Park.

Vols saber més coses de tot el que hi ha? Continua, continua llegint. 😉

 

Les atraccions d’aigua de PortAventura Park que no et pots perdre

A PortAventura Park hi ha diversos punts per refrescar-te, com les fonts i les parades de gelats; però, sense cap mena de dubte, els punts més divertits són les atraccions d’aigua, on, a més de sentir l’adrenalina, sabràs què vol dir remullar-se de valent.

 

Tutuki Splash: refresca’t amb la fúria del volcà

El món de Polynesia no és tan tranquil com sembla. Amagat enmig de la selva, on només els indígenes i els aventurers més intrèpids saben arribar, hi ha un volcà que es vol despertar de la letargia.

És en aquest volcà on hi ha Tutuki Splash, una de les atraccions d’aigua més famoses de PortAventura Park. Ideal per als dies més calorosos, damunt d’aquesta barca pots refrescar-te després de sentir l’estrèpit de la muntanya.

El recorregut té dues caigudes, una de més petita i una altra de més alta. Sortir sec de totes dues és matemàticament impossible, excepte que portis un impermeable posat.

 

Grand Canyon Rapids: mulla’t mentre et deixes portar pel corrent

Diu la llegenda que antigament, a la vora del Green River, hi havia un munt de palletes d’or. Per això, al llarg del recorregut s’hi veuen tota mena d’objectes miners.

Des que es va inaugurar, aquesta atracció s’ha convertit en una de les preferides de PortAventura Park a l’estiu i en un lloc indispensable per a totes les persones que vulguin refrescar-se d’una manera divertida per combatre la calor.

En aquesta atracció, fins a nou aventurers poden pujar damunt d’un neumàtic flotador que baixa riu avall i quedar xops d’aigua quan xoquin contra els corrents, passin per sota d’una cascada o amb els trets dels pistolers d’aigua situats en els penya-segats.

 

Silver River Flume: queda xop d’aigua mentre crides «que ve el tronc!»

Si ets un valent amb ganes de viure emocions aquàtiques, no et pots perdre aquesta atracció d’aigua de PortAventura World.

Ubicada a prop de Grand Canyon Rapids, a Far West, és una de les primeres atraccions que es van inaugurar al resort i ha refrescat milers i milers d’aventurers.

És una de les poques on els visitants pugen amb l’atracció en marxa. El recorregut inclou tres pujades i tres descensos, i destaca per les vistes, ja que des del punt més alt s’observa una gran panoràmica del resort.

 

Angkor: demostra que tens punteria

Si creues China, després de la mítica atracció Shambhala, arribes a Angkor, on pots viure l’Aventura del Regne Perdut. És un lloc amb temples misteriosos, ple de vegetació i on la punteria és vital per a viure una aventura refrescant.

Aquesta atracció aquàtica de PortAventura World és del tipus splash battle i consisteix en un recorregut en barca en què els visitants han de disparar aigua a les dianes que hi ha al seu voltant.

A més, si vols mullar-te i combatre la calor, a diverses zones del trajecte pots lluitar contra la tripulació rival mentre us dispareu aigua els uns als altres.

Així que, si no tens gaire punteria, comença a practicar perquè en necessitaràs. 😉

 

Si de veritat vols fugir de la calor, no et perdis Caribe Aquatic Park

Un dels principals atractius de PortAventura World a l’estiu són els 50.000 metres quadrats del nostre parc ambientat en el Carib, amb multitud de piscines, tobogans i tota mena d’atraccions d’aigua.

Està pensat per a tots els públics i per viure-hi tota mena d’emocions. Pots relaxar-te en una de les gandules mentre prens el sol, refrescar-te en una de les piscines immenses, sentir l’adrenalina a les atraccions d’aigua o gaudir d’un gelat deliciós en alguna de les parades.

 

Quines són les atraccions d’aigua més intenses?

A Caribe Aquatic Park hi ha tota mena d’atraccions aquàtiques on t’ho passaràs genial, però n’hi ha algunes que destaquen per la seva gran dosi d’emoció i adrenalina. Són aquestes:

  • King Khajuna:

    amb 31 metres, és el tobogan aquàtic més alt d’Europa. Està inspirat en la gran onada que va combatre fent surf el Khajuna, un nen adoptat per dofins que va solcar els set marcs amb la voluntat de trobar l’onada més gran del món.

  • El Tifón:

    tria entre dos recorreguts i llisca des d’una altura de 15 metres. Sentiràs com si estiguessis enmig d’una tempesta.

  • El Torrente:

    aquests ràpids d’aigües turbulentes desencadenen tota mena d’emocions. Puja a bord d’una de les barques amb tres aventurers més i desafia tots els corrents.

  • Barracudas:

    tria per quin tobogan vols baixar i llisca per camins vertiginosos que t’acceleraran el batec del cor.

  • Rapid Race:

    competeix amb cinc amics o familiars mentre baixes a tota velocitat damunt d’una estora trineu.

  • Ciclón Tropical:

    en aquest tobogan multibump de més de 100 metres baixaràs a una velocitat inimaginable.

I si vols conèixer totes les atraccions de

Caribe Aquatic Park, aquí pots fer-ho!

Saps quines atraccions d’aigua de PortAventura World és imprescindible que no et perdis?

Ja has vist que PortAventura World t’ofereix moltes possibilitats per combatre la calor. De fet, hi ha tantes opcions que el problema principal que tindràs és no saber per on començar a viure aquesta gran aventura. 😉

Estàs a punt perquè aquest estiu sigui una passada?

T’hi esperem!

 

Compra ara les teves entrades per a PortAventura World al millor preu al nostre web i passa-t’ho d’allò més bé.