Has somiat alguna vegada que tocaves el cel? Nosaltres sí. Per això, a PortAventura ens encanten les caigudes lliures. Ens fan sentir que toquem el cel i després ens sorprenen amb una emocionant caiguda en picat. Avui t’expliquem les diverses caigudes lliures que trobaràs als nostres parcs i la seva història. Presta atenció.

Les quatre caigudes lliures de PortAventura World i l’altura que fan

Hurakan Condor – 100 metres

L’estrella de la corona de PortAventura Park, inaugurada el 2005. Amb 100 metres d’altura, aquesta atracció no està feta per a les persones que tenen vertigen perquè, tot i que t’agradi el risc, la torre d’aquesta atracció t’imposarà respecte, fins i tot abans de pujar-hi. I quan hi pugis, voldràs repetir una vegada i una altra! Et catapulta a una velocitat de 115 km/h i frena en tan sols tres segons. Segur que mai no havies sentit una cosa així!

 

Thrill Towers – Torre de caiguda – 55 metres

A Ferrari Land tampoc no hi podia faltar una caiguda lliure. Quan l’any 2017 buscàvem la manera de transmetre la sensació d’acceleració d’un Ferrari, vam veure que el més semblant era la velocitat que agafa una caiguda lliure quan deixa anar el pes. El resultat? 55 metres de caiguda lliure que no deixen ningú indiferent.

 

King Khajuna – 33 metros a 55 grados

La següent caiguda lliure de PortAventura World és King Khajuna. Encara que no t’ho creguis, King Khajuna, una de les millors atraccions de Caribe Aquatic Park, també és una caiguda lliure, i fa ni més ni menys que 33 metres! Una altura equivalent a un edifici de 12 plantes. Òbviament, no és totalment vertical, té una inclinació de 55 graus, però si et penses que això la fa menys emocionant, t’equivoques… En aquesta atracció hi ets només tu, l’aigua i el tobogan. Així que la sensació de vertigen es multiplica a mesura que s’incrementa la velocitat, que arriba fins als 6 metres per segon!

 

El Salto de Blas – 7 metres

El Salto de Blas és una de les atraccions perfectes de PortAventura Park per iniciar-se en el món de les caigudes lliures. Tu controles si baixes o puges, cosa que encara et dona més seguretat.

Però no et pensis que pel fet de ser la més petita és la menys emocionant. Recorda que per als més petits, tot sembla molt més gran. Fins i tot aquesta caiguda lliure!

 

I tu, te’n recordes de la primera vegada que vas pujar a una caiguda lliure i quina va ser? Quina és la teva atracció preferida de PortAventura? Fos quina fos la teva primera experiència, segur que va ser espectacular, i per això ara t’agraden tant les aventures i gaudeixes tant com nosaltres a PortAventura World. Recorda que si vols visitar els nostres parcs, al nostre web trobaràs un apartat amb les millors ofertes i promocions per venir a PortAventura. Fins a la pròxima publicació!