PortAventura World San Valentín

Potser encara no ho saps, però els nostres parcs també tenen el seu costat més romàntic. Avui te’l volem ensenyar i explicar-te tots els moments romàntics que pots viure en parella a PortAventura World. Comencem!

Plans diferents per a un cap de setmana en parella

1. Un cap de setmana a PortAventura

Passar un cap de setmana al parc d’atraccions de PortAventura pot ser la millor manera d’escapar de la rutina. Gaudeix mentre passeges per les diferents zones del parc, sent l’adrenalina de les atraccions, diverteix-te amb els millors espectacles… i, per què no, gaudeix d’un cap de setmana increïblement romàntic!

Un sopar a Itàlia

Si alguna cosa caracteritza Itàlia és el seu romanticisme. Quantes pel·lícules no hem vist ambientades en aquest país tan bonic? Alguns dels títols més famosos amb grans històries d’amor s’esdevenen en aquest país: Vacances a Roma, La dolce vita, Cartes a Julieta… Totes, amb aquest ambient característic que tant ens agrada.

Ara tu també pots gaudir d’un sopar de pel·lícula amb tota l’essència italiana i ple de romanticisme al Ristorante Cavallino, la trattoria italiana de Ferrari Land on podràs delectar-te amb la seva gastronomia i la millor companyia. Sona genial, no et sembla?

Una petita lluna de mel al Carib

Un altre pla ideal i romàntic per a parelles és viatjar al Carib. Qui no ha somiat alguna vegada viatjar un estiu al Carib amb la parella? A Caribe Aquatic Park et portem un trosset d’aquesta lluna de mel que tant desitges a la platja de Bahama Beach. La sorra blanca i la zona de relaxació et transportaran a un moment i un lloc meravellosos.

Gaudiu junts d’un bany relaxant, llegiu un llibre estirats a la gandula, compartiu una beguda refrescant en un dels restaurants… Aquest serà el vostre moment i sentireu que només hi sou vosaltres. Perquè si vosaltres no aneu al Carib, el Carib vindrà cap a vosaltres a Caribe Aquatic Park.

Un capvespre inoblidable

Hi ha moments que ens queden fixats a la memòria per sempre. Moments en què gaudim al 100 % i ens deixem dur. A PortAventura World som experts a fer-los realitat, perquè hem trobat tots els ingredients necessaris per crear el millor record. Tu només hi has de posar la companyia.

Un dels nostres ingredients preferits, i també dels més romàntics, és veure el capvespre des del pont de Mediterrània, quan el sol ja va de baixada i converteix el paisatge en una postal. Si vens amb la parella, no us el podeu perdre.

Gaudeix d’una nit en una suite

De tant en tant és bo donar-te un plaer i gaudir-ne al màxim. Perquè sí, perquè t’ho mereixes i perquè hi ha ocasions que només se’t presentaran un cop a la vida. I què millor que poder acabar el dia a PortAventura World en una suite amb tota mena de luxes?

Et proposem una opció immillorable. Una suite amb la qual, a partir d’ara, compararàs tots els hotels on t’allotgis: la Suite Lucy, amb llit gran, sala d’estar amb televisor, serveis cinc estrelles… Què més pots demanar? L’Hotel Mansión de Lucy de 5 estrelles és el lloc perfecte per viure un cap de setmana que ni tu ni la teva parella oblidareu.

Entra al món del luxe victorià i gaudeix d’una estada romàntica a la suite dels teus somnis.

2. Descobreix la Costa Daurada

Un altre dels plans que et recomanem per viure un cap de setmana diferent amb la parella és viatjar i descobrir els secrets de la Costa Daurada.

PortAventura té una ubicació privilegiada en un entorn idíl·lic del Mediterrani, la Costa Dorada; amb pobles encisadors com Cambrils o Salou, i la increïble ciutat romana de Tarragona. Aprofita per explorar les rodalies del parc i descobrir algunes de les joies que et proposem:

  • Cala Crancs (Salou): una platja petita amb aigua cristallina que t’enamorarà. Emporta’t les ulleres i el respirador de superfície perquè a sota aigua hi trobaràs grans sorpreses…
  • Amfiteatre romà (Tarragona): aquesta localitat va ser una antiga ciutat romana i conserva llocs com aquest, declarats Patrimoni de la Humanitat.
  • La Vila (Cambrils): el casc antic d’aquest poble encisador amaga grans secrets, com la muralla, l’ermita de la Mare de Déu del Camí o la Plaça del Setge.
  • Camí de Ronda (Salou): un camí sinuós pel litoral que passa per cales i platges fins arribar al far del cap de Salou.

 

3. Una sessió de spa i massatges en parella

Un descans sempre va bé. Per això, una sessió de spa i massatges amb la parella pot ser una bona manera de gaudir d’un cap de setmana diferent amb la persona que estimes.

Quedar-vos a casa mirant una pel·lícula no està malament, però no et permet escapar de la rutina. Si necessites estar en pau, la millor manera d’aconseguir-ho és anar a un spa i gaudir d’un bon massatge.

 

I per a tu, quins són els plans més romàntics?

Segur que pots explicar-nos milers de moments que has viscut amb la parella a restaurants, racons del món, hotels, ciutats… Així que ja ho saps, si necessites una mica de romanticisme, a PortAventura pots viure vivències així d’especials. Sempre és bon moment per trencar la rutina i viure un cap de setmana totalment diferent amb nosaltres!

A la secció de promocions de PortAventura hi trobaràs diverses ofertes que t’ajudaran a planificar una escapada romàntica de cap de setmana o a trobar el moment ideal per passar uns dies als nostres parcs. Qualsevol moment és bo per gaudir de l’autèntica experiència PortAventurera!